Hocam dediğinizde arayüzden girince böyle dedi 192.168. DanHocam, sırasıyla yöntemleri dener misiniz?
ASUS web ile Yönetim > Sistem ardından SSH panelini açın. Ekranda çıkan ibarelere evet'e basın. Bir CMD açılacaktır. Buraya
ssh [email protected]yazın. IP adresi ve admin kısmı sizde değişiklik gösterebilir. Router şifrenizi yazın. Ardından bu kodu girin ve internetin gelip gelmediğine bir bakın.
@islamiöğretiler hocam, eğer bu şekilde internet alırsak, merlin olmasa bile en azından bir şekilde loop'a sokulabilir.Kod:WAN_IF=$(nvram get wan0_ifname) ip link show ${WAN_IF}.0 >/dev/null 2>&1 || ip link add link $WAN_IF name ${WAN_IF}.0 type vlan id 0 ip link set ${WAN_IF}.0 up cp /tmp/ppp/options.wan0 /tmp/ppp/options.wan0.vlan0 sed -i "s/nic-${WAN_IF}/nic-${WAN_IF}.0/g" /tmp/ppp/options.wan0.vlan0 killall pppd 2>/dev/null sleep 2 /usr/sbin/pppd file /tmp/ppp/options.wan0.vlan0 & sleep 8 ip addr show ppp0 2>/dev/null
Detaylar
Kim cevapladı?10710
Bilgin
SSH etkinleştirme kısmına evet'e basın. Ardından Port: 22 kısmı gibi bir menü açılırsa Parola ile Giriş menüsünü aktif edin, uygulayın ardından.
Hocam görsel ekledimSSH etkinleştirme kısmına evet'e basın. Ardından Port: 22 kısmı gibi bir menü açılırsa Parola ile Giriş menüsünü aktif edin, uygulayın ardından
Dosya Ekleri
10710
Bilgin
LAN only seçebilirsiniz.
islamiöğretiler
Gelişen
İyi SSH varmış.
Evet hocam uygula dedim ama aynı sayfadayım bide porta 22 mi yazmam gerek
islamiöğretiler
Gelişen
Evet hocam uygula dedim ama aynı sayfadayım bir de porta 22 mi yazmam gerek.
Evet.
10710
Bilgin
Port kismi acildiysa evet. CMD acilmis olmali.Evet hocam uygula dedim ama aynı sayfadayım bide porta 22 mi yazmam gerek
islamiöğretiler
Gelişen
Evet hocam uygula dedim ama aynı sayfadayım bir de porta 22 mi yazmam gerek.
Şimdi ssh@ 192.168.50.1 diye bağlan CMD yöneticiden.
Hocam şuan aynı sayfadayım web den yapıyorum Herhangibi bir cmd açılmadı yetkili anahtar kısmına falan yazılmayacak dimi