Onuda denedim hocam yaklaşık 5 saat internet alabilmek için her yolu denedim neredeyse. Fakat başarılı olamayınca bugün modemi tekrardan iade ettim. Parasını verip aldığım modemi, parasını verdiğim 1000 MB fiber/internet ile kullanamıyorum. Absürtlükte uzayız gerçekten...

Bridge ile kullanmayı düşünmediniz mi ya da DMZ tanımlayıp? Şu an ONT + ZyXEL + Keenetic şeklinde kullanma mecburiyetindeyim TV+ için ve kayda değer bir fark göremedim.
TV+ Pro cihazlarda da aynı şekilde farklı router ile kullanmak mümkün değil VLAN ID tanımlama vs. her şeyi denedim olmadı.

Bridge ile kullanmayı düşünmediniz mi ya da DMZ tanımlayıp? Şu an ONT + ZyXEL + Keenetic şeklinde kullanma mecburiyetindeyim TV+ için ve kayda değer bir fark göremedim.
TV+ Pro cihazlarda da aynı şekilde farklı router ile kullanmak mümkün değil VLAN ID tanımlama vs. her şeyi denedim olmadı.
Hocam o şekilde de 2 modem kullanmanın bir mantığı yok şahsen kendi adıma. Benim derdim SO. modemi aradan çıkarıp tek modemle tam performans/kapasite kullanmaktı o da olmadı maalesef. Turknet 100mb veriyor TT alt yapısı ile fiberde. İlerde alt yapı sağlayıp 1000mb geçerse SO gibi direkt geçer yine o modemi alıp kullanırım. Ancak şimdilik anladığım kadarıyla bu hayal başka bir zamana kaldı. Şimdilik sansürlüyü kullanmaya devam bakalım.

Hocam o şekilde de 2 modem kullanmanın bir mantığı yok şahsen kendi adıma. Benim derdim so. Modemi aradan çıkarıp tek modemle tam performans/kapasite kullanmaktı o da olmadı maalesef. TurkNet 100 MB veriyor TT altyapısı ile fiberde. İleride altyapı sağlayıp 1000 MB geçerse so gibi direkt geçer yine o modemi alıp kullanırım. Ancak şimdilik anladığım kadarıyla bu hayal başka bir zamana kaldı. Şimdilik sansürlüyü kullanmaya devam bakalım.

Ben şu an çift routerla farklı DNS kullanabiliyorum, ping de 1-2 ms artmış durumda. NAT tipine bağlantı noktası kısıtlı NAT diyor ama beni pek etkilemedi.