Merdoos

Uzman
Arkadaşlar ben İzmir Bornova da oturuyorum. Tam 6 gündür fiber internet kesik. Müşteri hizmetlerini aradığımda; sürekli bölgesel arıza var, bekleyiniz denilerek geçiştiriliyorum. Sözleşmede, hizmet sağlayıcının kesintisiz hizmet vermekle yükümlü olduğu açıkça yazıyor. Taahhüdümün bitmesine de 3 ay kalmışken bu 5 günlük kesintiyi gerekçe göstererek cayma bedeli ödemeden taahhüdümü feshedebilir miyim? Alternatif olarak, Türksat Kablonet fiber ya da Türk Telekom VDSL'e geçip fiber altyapı için ön başvuru yapmayı düşünüyorum.

Taahhüdümün bitmesine de 3 ay kalmışken bu 5 günlük kesintiyi gerekçe göstererek cayma bedeli ödemeden taahhüdümü feshedebilir miyim?

Evet, müşteri hizmetlerini ara sözleşmedi bu maddeyi oku büyük ihtimal hızlı çözerler çözmezler ise iptal edersin bende TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum.

Abonelik iptali sorunuyla ilgili şöyle bir video içerik var:

ISS'nin resmi e-posta adresine ve diğer sık kullanılan resmi iletişim kanallarından birine sorununuzu detaylı bir şekilde yazılı olarak beyan edip, bu sorun böyle devam ederse ve destek verilmeyip sorun çözülmezse, cayma bedeli ödemeden aboneliğinizi sonlandıracağınızı da eklerseniz bu sorun devam ettiğinde de haklı bir şekilde aboneliğinizi sonlandırma hakkınız oluyormuş. Bu yöntem elinizde de delil olarak bulunuyormuş.

Detaylar için videoyu izlemenizi öneririm.