Hocalarım dün olan sıkıntı bugün boyunca asla tekrarlamadı arkada hala Discord'dayım nöbetten geldim geleli akşam 8'den beri sorunsuz konuşuyorum dün oldu sadece çok saçma bir durum.
Hocam valide, modemin şifreyi değişti 192.168 de router sistemine giriş yapamıyorum oradaki admin parolayı da değişmiş hatırlamıyor bunu nasıl sıfırlayabiliriz.
Hocam valide, modemin şifreyi değişti 192.168 de router sistemine giriş yapamıyorum oradaki admin parolayı da değişmiş hatırlamıyor bunu nasıl sıfırlayabiliriz.
bir arkadaş yardımıyla modeme kurulum yaptık işe yaramadı bende kurulum sonrası sistemde değil discorda giriş internet kullanamadım bağlantı gözüküyor ağ erişimim gidiyor
bir arkadaş yardımıyla modeme kurulum yaptık işe yaramadı bende kurulum sonrası sistemde değil discorda giriş internet kullanamadım bağlantı gözüküyor ağ erişimim gidiyor
Merhaba, OpenWrt cihazıma zapret kurmama rağmen çalışmıyordu. Biraz araştırdıktan sonra bunun yanlış parametre ayarından kaynaklandığını öğrendim. Bugün, OpenWrt içinde zapret kurulumunu düzgün şekilde nasıl yapacağınızı göstereceğim.
İlk olarak, OpenWrt cihazınızın hangi mimariyi kullandığını öğrenmeniz gerekiyor. System => Software bölümüne gidip Update list diyoruz; karşıma böyle yazılar geliyor: