Arkadaşlar selam. Yöntem yamalanmış olabilir. VC220-G3U ile işimiz bitsin, bu cihaza tekrar döneceğiz.

Recep bey merhaba, bir gelişme var mıdır acaba?

Ayrıca bilgisi olan her arkadaşa sorumdur; acaba bu Router'a easymesh compatible başka bir router alsam ve wired backhoul ile bağlayıp onun üzerinden istediğim ayarlamaları yapıp bağlansam bir çözüme ulaşabilir miyim?

Bu konuda takip edebileceğim bir kaynak var mıdır? Techolay YouTube kanalında böyle bir videoya denk gelmedim, eğer çekebilir ve bizleri aydınlatabilirseniz bu konularda bence birçok arkadaşımız mutlu olacaktır.

Dün gigabit fiber bağlandı, bugün kendimi bu konuda buldum. Sayın Superonline mühendisleri, bir akıllı siz değilsiniz. İnsanlar fibere geçince kuş kafesinden çıkıp uçuyor, kaçıyor zannediyorsunuz, demir parmaklıklarınızı görüyor ve onları aşındırıyoruz. Bu saçma sapan politikanızdan vazgeçmediğiniz sürece bir arpa boyu yol alamayacağınızı görmeniz lazım. "vizyonumuz ışık, misyonumuz sansür" diye özel bir cemiyetiniz mi var? Yazıklar olsun size. Müteahhitin istediği şekilde apartman dikerek, binlerce insanın vebalini bir saniyede alan mimarlardan, inşaat mühendislerinden bir farkınız yok. Azıcık gururunuz olsa, mesleğinize ve ünvanınıza gelecek hakaretlerden çekinir, iş vereni ikna etmeye çalışır, olmuyorsa firmadan ayrılırdınız. Liyakatsizliğiniz diz boyu, ya fakültenizde hiçbir şey öğrenemediniz, torpille bu işe girdiniz, ya da kesinlikle kötü niyetlisiniz.

Son düzenleme:
Cihazın özelliklerini kısmaya hakları olmadıkları halde üstüne bir de dava açıyorlar :D davayı kazanırsınız bence.

Kazanacağı kesin, bu saçmalığı bu forumda kimsenin unutmayacağı da kesin. Bu ne biçim saçmalık dediğim DOCSIS 3.0'dan geçtik gigabit fibere, aynı saçmalığın laciverti ve tonları devam ediyor. Hindistan Mumbai'deki Server'a bağlanmam lazım, ben sadece işimi yapıyorum. İyi ki Kablonet denen rezaleti bırakmamışım, 7 Mbps ile oradan upload yapıyorum. Bir sorun çıkmazsa 28 güne bitecek uploadım, oradan da ayrılacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş

Cihazi rootladiktan sonra easymesh ayar bolumunde cihazi uydu mesh (mesh Node) olacak sekilde ayarlayabiliyor muyuz? Bu amacla kullanmak icin ayni cihazdan bir tane daha aldim ama olmadi cunku sadece ana uydu olacak sekilde easymesh yapiyor.

Bendeki EX520v

Son düzenleyen: Moderatör: