OpenWrt destekli bir cihaza zapret kurarsan sorun çözülür ve her cihaz için ayrı DPI yüklemezsin.
Evde boş duran laptop'a openwrt kurdum öyle kullanıyorum tavsiye ediyorum :)
Screenshot_20260302-181708_Discord.webp

FTTB fiber altyapısında 100megabit paketim Max 80 alıyorum olay modem ya da kablo değil.

DPI aracı ile ben de erişebiliyorum, orada sorun yok zaten; ama hiç stabil değil. Olay yoğun saatler de değil. Ayrıca altyapımız aynı değil: Sende FTTH fiber var, bende FTTB.

Doğrudur altyapımın adını bilmiyorum ama altyapısı Superonline olan bir bina kesinlikle Türk Telekom-Vodafone gibi altyapılardn 100 kat iyidir.

Zapret iş görüyor. DPI'nin olup olmaması çok etken değil.
Amacım dpi değil hocam yurt dışı çıkışları berbat dpi bir şekilde aşıyoruz onda sorun yok.

Doğrudur altyapımın adını bilmiyorum ama altyapısı Superonline olan bir bina kesinlikle Türk Telekom-Vodafone gibi altyapılardn 100 kat iyidir.
Hocam, bu tamamen hangi tür altyapıyı kullandığınıza bağlı. Bir yere taşınırsınız, Türk Telekom FTTH fiber vardır; ama siz Superonline VDSL kullanırsanız, o zaman ibre tamamen tersine döner.

Yurt dışı çıkışları sansüronlinede iyi diyorlardı. Hiç kullanmadım ama doğrudur bilemiyorum.

Nerede iyi diyorlardı lütfen bulursanız atın incelemek istiyorum o konuları.

Sansüronline'dan kötü routering yapan firima kullanmadım şu ana kadar.