Duyguş

Çalışkan
Merhaba,

Superonline 1000/50 paket kullanıyorum ve Ethernet ile sonuçlar böyle çıkıyor, modemin yanında telefon ile 150 civarı. Biz 10 yıldan fazladır Superonline kullanıyoruz ve şu anki modem bayağı eski. Müşteri hizmetlerini aradık ve 500TL karşılığında Wi-Fi 6 modem ile değiştirebiliyormuşuz.

Modemi değiştiğimiz zaman bilgisayara gelen hız artar mı ve telefonlarda Wi-Fi ile gelen hız artar mı?

1743611811173.webp

Mevcut ve verecekleri cihazın modelini belirtin lütfen.

Merhaba,

Superonline 1000/50 paket kullanıyorum ve Ethernet ile sonuçlar böyle çıkıyor, modemin yanında telefon ile 150 civarı. Biz 10 yıldan fazladır Superonline kullanıyoruz ve şu anki modem bayağı eski. Müşteri hizmetlerini aradık ve 500TL karşılığında Wi-Fi 6 modem ile değiştirebiliyormuşuz.

Modemi değiştiğimiz zaman bilgisayara gelen hız artar mı ve telefonlarda Wi-Fi ile gelen hız artar mı?

Eki Görüntüle 137157
TTNET'te 50'lik pakette anca 35 alıyorum. Maşallah seninki uçuyor. Niye yavaş geliyor ki?

Hocam bence heyecan aramayın, genelde yeni modem alanlar değişik hatalarla karşılaşabiliyor. Yeterli geliyorsa bu modemde kalmakta fayda var. Ancak 5Ghz'de 1XXMBPS hızı tatmin edici bir rakam değil.

Modemin etkisi de oluyor özellikle wifi 6 modemler bir yere odaklayıp gönderiyor. İhitiyaç hangisinde çoksa ona gönderiyor.
Ben asus Ax82U modem kullanıyorum benim modemim 4 portlu ve 4 porta da aynı hızda internet sunmayı sağlıyor herhangi bir güç kaybı yaşatmıyor.Tavsiyem 500 tlye türkcellden alacağına modemi biraz daha FİYAT PERFORMANS modem alman 1000-2000 tlye gücü eşit dağıtan bir modem almandır. Eğer param 7-8 k modeme veririm diyorsan kesinlikle Asus Ax82U öneririm.