Superonline’da modemle birlikte ONT cihazı da değişiyor mu?

LMC

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

Ben Superonline ONT cihazını değiştirmek istiyorum. Çünkü elimdeki Nokia g-010G-Q ONT cihazının arayüzü kısıtlı. Bu yüzden SFP ONT modeme geçiş yapamıyorum. Superonline, ONT değişimi yapmıyor; ancak modem değişimini ücretli olarak yapıyor.

Sorum şu: Modem değiştirildiğinde, ONT cihazı da beraberinde değişiyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.

ONT değişimi yapılmıştır. Cihaz, Nokia g-010G-R ile değiştirilmiştir.

Değişim esnasında memnuniyetsizliğimi ilettim; hız düşüşleri ve bağlantı kopmaları yaşanıyordu. Ekip arkadaşları da memnuniyet çerçevesinde değişimi gerçekleştirdi.

Son düzenleme:
  • Superonline'da modem değişikliği yapıldığında, genellikle ONT cihazının da değiştirilip değiştirilmediği, hizmet sağlayıcının politikalarına bağlıdır.
  • ONT değişimi yapmak isteyen kullanıcılar, modem değişikliği sırasında ONT'nin de değişip değişmeyeceği konusunda kesin bilgi almak için Superonline müşteri hizmetleriyle iletişime geçmelidir.
  • Eğer modem değişikliği sırasında ONT değişimi yapılmadıysa, mevcut ONT ile devam edilmesi gerekecektir.
  • Yeni ONT cihazı (örneğin Nokia g-010G-R) talep etmek isterseniz, durumu Superonline'a iletmek ve talep oluşturmak faydalı olacaktır.

Eğer daha fazla detay gerekiyorsa, doğrudan Superonline'ın müşteri hizmetleri ile görüşmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…