Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, bugüne kadar 1000 Mbps Türk Telekom altyapısı olan bir yerde yaşarken ihtiyacımız olmadığından ve yüksek paketlere gerek duymadığımdan 30 Mbps Kablonet altyapısı (ama hizmeti Superonline üzerinden) kullanıyordum. Yani teknik destek çok nadir lazım oldu, o sürede de geldiğinde Kablonet ekibi geliyordu fakat müşteri hizmetleri olarak Superonline ile görüşüyordum. Neyse, sözün özü; 3 güne taahhüdüm bitiyor. Fiyat araştırdığımda Superonline 30 Mbps paket için 660 TL, TurkNet ise 100 Mbps paket için 690 TL dedi. Arkadaşıma sorduğumda, Superonline'ın teknik desteğinin hızlı olduğunu ve sorun yaşamadığım için memnun kaldığımı söyledim. Fakat O, altyapısının Türk Telekom üzerinden olduğunu, TurkNet'ten çok memnun kalmadığını, müşteri hizmetlerinin Superonline kadar hızlı olmayabileceğini söyledi. Ben de daha büyük kitleden yardım almak istedim. Bana 30 Mbps işimi görüyorken 100 Mbps fazlasıyla yeter, bu yüzden 1000 Mbps hiç düşünmüyorum. Sözün özü; 30 küsur TL fark vererek TurkNet'e geçeyim mi?

2016'dan beri TurkNet kullanıyorum. Şu anda kampanya var ilk 3 ay 399.90TL. Şahsen tavsiye ederim. Ek olarak arkadaş kodu ile 1 ay ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Taahhüt de yok.

Sansüronline'ı hiç tavsiye etmem, fiberde işini iyi yapıyorlar hiç kesinti sorun yaşamadım, teknik destek gerekince hemen gelip gerekeni yapıyorlar, ama bir ISS bu kadar mı kısıtlayıcı olur ya... Her neyse biraz da nasıl kullandığına bağlı olarak değişebilir derdim ancak 100mbps ve 30mbps arasında 30tl verip kesinlikle Turknet geçmenizi tavsiye ederim.

2016'dan beri TurkNet kullanıyorum. Şu anda kampanya var ilk 3 ay 399.90TL. Şahsen tavsiye ederim. Ek olarak arkadaş kodu ile 1 ay ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Taahhüt de yok.

Bu devirde TurkNet'ten farklı ISS kullanan var mı gerçekten? O rezil şirketlere para dökmeye devam mı edeceksiniz? Hadi fiber olmayanları kenarda tutuyorum.

Teknik destekleri nasıl? Hızlı mı?

Sansüronline'ı hiç tavsiye etmem, fiberde işini iyi yapıyorlar hiç kesinti sorun yaşamadım, teknik destek gerekince hemen gelip gerekeni yapıyorlar ama bir ISS bu kadar mı kısıtlayıcı olur ya... Her neyse biraz da nasıl kullandığına bağlı olarak değişebilir derdim ancak 100Mbps ve 30Mbps arasında 30TL verip kesinlikle TurkNet geçmenizi tavsiye ederim.

Şu an TurkNet mi kullanıyorsun?