Superstrike 2 vs Superligth 2 vs Superligth 2C

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oukno
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 123

Oukno

Gelişen
Yurt dışından alacağım için Türkiye'ye göre fiyatlari aşırı makul geliyor, Superstrike 2 170, Superligth 2 140, 2C ise 130

En hafifi ve en iyi skateze sahip olan ve en ucuzu 2C fakat boyutu korkutuyor.

Superstrike 2 ise Hall effect olması hoşuma gitti fakat ağırlık olarak ön kısmı daha ağırmış, orada haptik sistem olduğu için. İnsanlar alışırsın diyor Reddit'te.

Üçü de değil. ATK X1 Air+ var yurt dışında alınabilecekler arasında, donanım olarak şu an en üst donanıma sahip olan mouse o olması lazım. Ayrıca Jade Skates ve Arm Sleeve ile beraber geliyor ATK Store'un yeni donanım kampanyasında.

Superlight 2. 2C de olabilir ama boyutu küçük gelebilir. Superstrike bence gereksiz pahalı.

Tamamen amacına bağlı da bunlara para vermem SP2 yerine ATK A9 Air alırım SP2C yerine de ATK A9 mini alırım doğrusu her anlamda daha kaliteliler çünkü.

Kaplama ve malzeme kalitesi olarak berbat GPX modelleri.

Bu çok daha iyi.

Eğer mouseniz zaten çok iyiyse ben Rapid trigger özellikli yeni klon fareleri beklerdim açıkçası çok fark yaratacağından şüpheliyim ama ben öyle yapacağim gibi duruyor onun dışında Logitech mouseler gerektiğinden çok yüksek fiyatlara satılıyor. Tercih etmezdim.

Ben Reddit'te yardım isteyince ve araştırınca bana sensör mcu'nun genel olarak bir segmentten sonra sadece boş artan sayı olduğunu söylediler.

Ne zaman gelirki, fare çıkalı oldu bayağı fakat hala klon yok.

Baktım incelemelerine herkes GPX2 yerime bunu öneriyor, malzeme kalitesi olarak GPX 2 daha iyi demişler fakat fiyat farkından dolayı bunu umursamicam var hem daha hafif.

Kronik sorunu var mi bu kadar ucuz olmasi tuhaf geldi.

Baktım incelemelerine herkes GPX2 yerime bunu öneriyor, malzeme kalitesi olarak GPX 2 daha iyi demişler fakat fiyat farkından dolayı bunu umursamicam var hem daha hafif.

Kronik sorunu var mi bu kadar ucuz olmasi tuhaf geldi.

Azıcık araştırma yaparsanız GPX 2'nin kronik sararma sorunu olduğunu görürsünüz. Daha ucuz olmasının sebebi GPX 2'nin overpriced olması. Coating ve teknik özellik olarak A9 Air daha iyi.

Yavaştan klonları geliştirilmeye başlandı bu tür haberler görmüştüm ne kadar sürer bilemiyorum bir sayıda veremiyorum ama çok uzun sürmeyecektir diye tahmin ediyorum onun dışında ben şu an mouse alacağım derseniz başka seçeneklere bakardım arkadaşların dediği gibi çünkü o mouseler fazla pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…