Emre Human
Üstün
Elimde şu an pre-workout ve creatine var. Haricinde ne önerirsiniz? Protein tozu önermenize gerek yok ama ihtiyacım yok çünkü.
Balık yağı linkini atabilir misiniz mümkünse? Bulamadım da.Balık yağı, D vitamini, ZMA yeterli fazlasına gerek yok.
Ayrıca güvenilir ve ucuza almak istiyorsanız supplementler.com sitesini öneririm.
Balık yağı linkini atabilir misiniz mümkünse? Bulamadım da.
Balık yağı alacaksan IFOS sertifikasına sahip olanları tercih et. Ocean veya Venatura markalarını tavsiye ederim.Balık yağı linkini atabilir misiniz mümkünse? Bulamadım da.
Oceandan aldım hepsini hocam. Hepsi toplam yaklaşık 800 TL tuttu.Balık yağı alacaksan IFOS sertifikasına sahip olanları tercih et. Ocean veya Venatura markalarını tavsiye ederim.
Ocean iyi marka ancak internetten aldıysan sahtesi çok fazla umarım sana denk gelmez.Oceandan aldım hepsini hocam. Hepsi toplam yaklaşık 800 TL tuttu.
Hocam bütün supplementlerimi Ocean dan aldım. Şimdiye kadar gelmediyse şimdi de gelmez herhaldeOcean iyi marka ancak internetten aldıysan sahtesi çok fazla umarım sana denk gelmez.
Elimde şu an pre-workout ve creatine var. Haricinde ne önerirsiniz? Protein tozu önermenize gerek yok ama ihtiyacım yok çünkü.
Hocam vitamin alıyorum sonuçta sağlıksız gelmez herhalde. Diyet döneminde olduğum için beslenmemin pek düzgün olduğu söylenemez. Protein alıyorum sadece o kadar.Eğer beslenmen düzgünse hiç bir supplemente ihtiyacın yok. Belki Creatine dışında. Doktor tavsiyesi harici supplement kullanman da çok sağlıklı bir şey değil.