deniz_z3

Uzman
Merhaba birkaç aydır spor yapıyorum fiziğim hafif değişse de pek güzel durmuyor, sporu destekleyecek supplementler almayı istiyorum. Daha önce Proteinocean'dan satın alım yaptım ama biraz dandik sanırım marka o yüzden daha kaliteli bir şeyler satın alacağım. Protein tozu alacağım o kesin fakat başka önemli olan ne var, pre vesaire gerekli şeyler mi? Marka olarak sanırım Scitec iyi, https://www.supplementler.com/urun/scitec-whey-professional-whey-protein-920-gr-10044 bunu alabilirim.

Bütçe yok istediğiniz markayı önerebilirsiniz abartı olmadıkça.

Protein tozunu yeme bozukluğun yoksa alma gereksiz masraf. Pre yerine mis gibi kahve yap spordan yarım saat önce. Alınabilecek tek şey kreatin. F/P önerim:
Kendimde kullandım uzun süre güzel ürün.

Günlük protein değerine ulaşamıyorum işe gittiğim günlerde, sabah kahvaltıda protein alamıyorum (poğaça ve simit yiyorum genelde) öğlen düzgün bir şeyler yiyorum fakat daha fazla yiyesim gelmiyor akşama doğru tekrar acıkınca su falan içiyorum. Boş günlerde planı takip edip yeterince protein alabiliyorum ama dediğim gibi iş günlerinde düzgün beslenemiyorum o yüzden protein tozu da almayı istiyorum. Önerdiğiniz kreatin iyi midir ayrıca sağlık sorunu yaratır mı ?

Kreatin + vitamin alıp geçmen en doğrusu olur gibi. Ben ikisini de Proteinocean'dan alıyorum indirime girdikçe.

Hangi vitaminleri alıyorsunuz.

Günlük protein değerine ulaşamıyorum işe gittiğim günlerde, sabah kahvaltıda protein alamıyorum (poğaça ve simit yiyorum genelde) öğlen düzgün bir şeyler yiyorum fakat daha fazla yiyesim gelmiyor akşama doğru tekrar acıkınca su falan içiyorum. Boş günlerde planı takip edip yeterince protein alabiliyorum ama dediğim gibi iş günlerinde düzgün beslenemiyorum o yüzden protein tozu da almayı istiyorum. Önerdiğiniz kreatin iyi midir ayrıca sağlık sorunu yaratır mı?

Hangi vitaminleri alıyorsunuz.

Eğer sizde bir sağlık sorunu yoksa ve dozajı aşmazsanız yapmaz. Ayrıca kafanıza göre vitamin almayın gidin kan verin bakın değerlerinize eksik olanı alın. Günlük protein değerleri konusunda maddi sıkıntınız yoksa alabilirsiniz ancak ben olsam önceki günden güzelce öğünümü hazırlar yerdim. Çünkü adamlar her ne kadar beyan etse de amino asitlerin geldiği yerlere pek güvenmiyorum şahsen.