Erken de uyudum, geç de uyudum, tam saatinde uyudum, 8 saat uyudum, rahat uyudum ama başım hep ağrıdı. Bir anda arkası ve sol tarafı aşırı derecede ağrımaya başladı. İlaç da içtim, ağrı kesici neredeyse her gün içiyorum ama geçmiyor. Ağrıdığı zaman yüzümü yıkıyorum, yine geçmiyor. Arada uyuyorum, yine geçmiyor. Kronik gibi bir şey oldu. Başımın ağrımasını nasıl önleyebilirim? Doktora gitmeme gerek var mı? Bir de bir anda vuruyor başım dönüyor o çok kötü yapıyor beni.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Devamlı bir ağrınız varsa tabi ki doktora gitmeniz lazım.
HateME
Uzman
Burada bunun teşhisini hiçbirimiz koyamayız. En yakın zamanda en doğru şey nöroloji uzmanina başvurup, randevu alıp kontrol ettirmeniz olacaktır. Uzun süren, geçmeyen veya ani başlayan baş ağrıları ihmale gelmemeli.
Son düzenleme:
Bol su içiyor musunuz? Uyuduğunuz odayı havalandırıyor musunuz ve peteklerinizde suluk takılı mı?
Evet suyu bol içiyorum uyuduğum odayı gündüzleri 2-3 saat havalandırıyorum suluk takılı değil.
Son 4 Gündür uyandığımda burnum ağzım kupkuru uyanıyordum. Başım ağrıyor ve arkası kafama biri sopayla vurmuş gibi kendi kendine zonkluyordu. Hava temizleyici uyurken kapattım, sulukların sularını doldurdum. Şu an bir sorunum kalmadı sonunda eskiye göre daha iyi uyuyorum. Belki nem yetersiz kaldığı için başınız ağrıyordur. Odamdaki petekte çift suluk takılı. Trendyol'da satılıyor 250-300 tl'ye 6 tanesi.Evet suyu bol içiyorum uyuduğum odayı gündüzleri 2-3 saat havalandırıyorum suluk takılı değil.