Detaylar
Kim cevapladı?Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Psikiyatriste git.
Eğer uzun süreli depresif hal, uzun süreli stres veya geçmişte herhangi bir travmatik olgu varsa kendine yabancılaşma veya dissosiye olma gibi şeyler görülebilir.
Psikiyatrist kan tahlili ister. Normalde sorun psikolojik olabilir.
Eğer uzun süreli depresif hal, uzun süreli stres veya geçmişte herhangi bir travmatik olgu varsa kendine yabancılaşma veya dissosiye olma gibi şeyler görülebilir.
Psikolog veya psikiyatrist ile pek alakası olduğunu sanmıyorum çünkü daha önce gittim ve çoğu sorunumu çözdüm.Öyle asosyallik, tembellik falan değil. Bir hastaneye git tam kan tahlili iste. Baktın değerlerin normal, bir psikologdan ya da psikiyatristten randevu al derdini anlat.
Öyle asosyallik, tembellik falan değil. Bir hastaneye git tam kan tahlili iste. Baktın değerlerin normal, bir psikologdan ya da psikiyatristten randevu al derdini anlat.
Psikiyatriste git.
Cevaplar için teşekkür ederim. Kendimi kasarsam bu durum düzeliyor, kendimi çok fazla saldığımı fark ettim. Sanırım böyle olmaya alışmışım çünkü zorlanıyorumDoktora gidin, kan testi yaptırın. B12 eksikliğiniz var muhtemelen.