14083

Deneyimli
Bugün yaptığım ve sizlerle paylaşmak istediğim, Mordecai,Rigby ve Pops'u kazlara kaptırdığı o meşhur Soğuk Sandviç tarifini vereceğim. Basit olduğu için sadece sonucu paylaşmak istiyorum.

Malzemeler:
  • Fırından alınmış kare ekmek (Sandviç ekmeği de olur)
  • Mayonez (İsteğe bağlı hardal)
  • Marul
  • Domates
  • Hindi Füme (3 Paket)
  • Hindi Jambon (2 Paket)
  • Hindi Salam (1 Paket)
  • Dana Salam (3 Paket)
  • Dana Jambon (İsteğe bağlı)

Hazırlanış:

Ekmeği tam ortadan ikiye kesin, dik tutun ve tam ortasından kesin. Ardından mayonezi iki tarafa da güzelce sürün. Marulu doğrayın (gerek yok aslında normalde koyabilirsiniz) ve mayonezli tarafa güzelce dağıtın. Domatesi de daire dilim doğrayın ve ekmeğinize yerleştirin. Veee en güzel kısım...

Bütün paketleri açın ve ekmeğe güzelce yerleştirin! Taşmasını umursamayın, bütün paketleri katlamadan yapıştırır gibi ekmeğe atın. En son ise ekmeğin üst kısmını koyun ve taşmaması için güzelce bastırın.

Afiyet olsun! Kazlarla beraber yemeyin.

IMG_20250925_120117.webp

Bugün yaptığım ve sizlerle paylaşmak istediğim, mordecai, rigby ve Pops'u kazlara kaptırdığı o meşhur soğuk sandviç tarifini vereceğim. Basit olduğu için sadece sonucu paylaşmak istiyorum.

Malzemeler:
  • Fırından alınmış kare ekmek (sandviç ekmeği de olur)
  • Mayonez (isteğe bağlı hardal)
  • Marul
  • Domates
  • Hindi füme (3 paket)
  • Hindi jambon (2 paket)
  • Hindi salam (1 paket)
  • Dana salam (3 paket)
  • Dana jambon (isteğe bağlı)

Hazırlanış:

Ekmeği tam ortadan ikiye kesin, dik tutun ve tam ortasından kesin. Ardından mayonezi iki tarafa da güzelce sürün. Marulu doğrayın (gerek yok aslında normalde koyabilirsiniz) ve mayonezli tarafa güzelce dağıtın. Domatesi de daire dilim doğrayın ve ekmeğinize yerleştirin. Veee en güzel kısım...

Bütün paketleri açın ve ekmeğe güzelce yerleştirin! Taşmasını umursamayın, bütün paketleri katlamadan yapıştırır gibi ekmeğe atın. En son ise ekmeğin üst kısmını koyun ve taşmaması için güzelce bastırın.

Afiyet olsun! Kazlarla beraber yemeyin.

Eki Görüntüle 187603

Toplam maliyet ne kadar onu da yazabilirsiniz güzel olur.

Ekmeği kendiniz kolayca yapabilirsiniz. Hem daha yumuşak ve sağlıklı oluyor. Yoğurma falan da yok sadece dolapta beklemesi yetiyor.

Bunu yapacağıma, BK'den Rodeo Whopper üstüne 1L Kola, Kova boy Patates, Ketçap, Mayonez, Ranch sos, Barbekü sos alırım.
images(6).webp

Ekmeği kendiniz kolayca yapabilirsiniz. Hem daha yumuşak ve sağlıklı oluyor. Yoğurma falan da yok sadece dolapta beklemesi yetiyor.
Yani kimsenin ekmekle uğraşacağını düşünmüyorum şahsen. Ondan hazır almayı seçtim. Ama bir gün Undertale'daki Legendary Sandviç için ekmeği mecbur kendim yapmam gerekecek ki onun tarifini veririm.