ornitorenk

Üstün
Sağlık ocağında aile hekimime gittim. O da randevu oluşturdu fakat 2 hafta sonraya. Benim daha erken gitmem lazım, acil bir konu var da. Bunun başka bir yolu yok mu ya? Sürekli e-Nabız'dan kontrol etsek erken bir tarihe randevu düşme ihtimali olur mu, iptal edenlerden falan?

Bende göz randevusu alıyordum kayıtların belli bir saati oluyor ve onlarda biliyor bunu aslında, ben doktora sorarak öğrenmiştim mesela. Lakin o saatte bile saniyesinde doluyor o yüzden hızlı olmak gerekiyor :D
Öyle aldığım bayağı bir randevu var ama baksan hiç yer yoktur.

1791551599031.webp

Bende göz randevusu alıyordum kayıtların belli bir saati oluyor ve onlarda biliyor bunu aslında, ben doktora sorarak öğrenmiştim mesela. Lakin o saatte bile saniyesinde doluyor o yüzden hızlı olmak gerekiyor :D
Öyle aldığım bayağı bir randevu var ama baksan hiç yer yoktur.

Eki Görüntüle 284403

Vallahi cok sağ ol hocam. Her hastane icin gecerli midir acaba bu. İnşallah olur ya.

Vallahi cok sağ ol hocam. Her hastane icin gecerli midir acaba bu. İnşallah olur ya.

Benim gittiğim polikilinik için durum böyleydi. Saat akşam 8 de randevu doluyordu yenisi açılıyordu ben öyle alıyordum. Tabii ben bunu direk kendi sitesinden yapıyordum MHRS'de falan bu durum yok diye biliyorum.

Benim gittiğim polikilinik için durum böyleydi. Saat akşam 8 de randevu doluyordu yenisi açılıyordu ben öyle alıyordum. Tabii ben bunu direk kendi sitesinden yapıyordum MHRS'de falan bu durum yok diye biliyorum.

Nasil kendi sitesi hocam devlet hastanesi degil mi zaten orasi da. Kendi sitesinde de mi randevu olusturuluyor?