10710 64

Başarılı
Yer
富士山(Mount Fuji)
Merhaba arkadaşlar,
Okulumun bana yarım saatlik uzaklıkta olmasına rağmen ailem beni servise verdi. İlk başta her şey normaldi. Sonra birden servis şoförü değişti ve bu dakiklikten uzak adam beni okula 10 dakika kala evimden alıyor. Daha da öğrenci toplamasına rağmen bu kadar beni geç alması kabul edilebilir bir durum olmamalı bence. En az 6-7 dakika geç kalıyorum okula her gün. Öğretmenlerde "biz bir şey yapamayız" deyip yarım gün yok yazıyor hem de gözümün içine baka baka.
Adamda biraz yaşlı hani rotayı unutuyordur belki ama bu sürekli olmaz ama. Çıkışta bile geç kalıyor bu adam. Yaz yağmurları sağ olsun ıslanmaktan başka şansım yok. Aradık firmayı ilgileneceğiz dediler yine aynı. Sözleşmemiz olduğu için gitmesem bile parayı ödemek zorundayız. Sizce nasıl bir yol izlemem lazım?

Öğretmenlerinizin yapabileceği bir şey yok. İdari ofise giderek durumu anlatın. Okul ile firma arasında yapılan bir sözleşme ve detaylarında, en azından X saatte teslim yerinde olunması yazıyor olmalı. Dolayısı ile bir yaptırımda bulunulması gerekir. Okulda muhatabınızı bulun ve durumu bildirin. Şoför ile tartışmaya girmeyin.