Hasan Kandeğer
Çalışkan
Sürekli yorgunluk, iştahsızlık, uykusuzluk problemi yaşıyorum. Korona aşı olmadan veya korona döneminden önce gayet sosyal, mutlu, yaşam sevinci olan bir insandım. Korona sonrasında üzerimde sürekli, kalıcı bir yorgunluk, uykusuzluk, isteksizlik var. Sabah kalkıyorum, yorgunum. Akşam yatıyorum, yorgunum. Bu tür şikayetlerle dahiliye bölümüne başvurdum, şikayetimi belirttim. Kan testi yaptırdım, herhangi bir vitamin değerimde eksiklik veya bir hastalık tespit edilemedi. Psikolojik olarak da bir neden bulunamadı. Sosyal yaşamımda spor, fitness yapıyorum, kitap okuyorum, bilgisayar üzerinden yazılım ve 3D modelleme gibi işlerle uğraşıyorum.
Bu üzerimdeki belirtiler yaşamımı zorlaştırıyor. Bu konu hakkında birçok makale, video izledim ama nafile. Herhangi bir çözüm bulamadım. Bu sorunun da dünya üzerinde birçok insanda olduğunu, bu sorunu yaşayanların neler yaptığını, nasıl üstesinden geldiklerini ve bu yöndeki gerçek tavsiyeleri, çözümleri merak ediyorum.
Bu üzerimdeki belirtiler yaşamımı zorlaştırıyor. Bu konu hakkında birçok makale, video izledim ama nafile. Herhangi bir çözüm bulamadım. Bu sorunun da dünya üzerinde birçok insanda olduğunu, bu sorunu yaşayanların neler yaptığını, nasıl üstesinden geldiklerini ve bu yöndeki gerçek tavsiyeleri, çözümleri merak ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: