12/07/2013 gösteriyor sol üstte.
Bilgilendirme amacıyla yazıyorum. Belirttiğiniz bu durum eski bir kanun maddesi olduğunu göstermiyor aslında. Şu an güncel madde o şekilde, sadece o madde en son o tarihte değişti.

İdari para cezaları her yıl Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ilan ettiği yeniden değerleme oranları üzerinden arttırılır. Sanırım bu sene o ceza ortalama 11k civarına denk geliyor olması lazım.

Bilgilendirme amacıyla yazıyorum. Belirttiğiniz bu durum eski bir kanun maddesi olduğunu göstermiyor aslında. Şu an güncel madde o şekilde, sadece o madde en son o tarihte değişti.

İdari para cezaları her yıl Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ilan ettiği yeniden değerleme oranları üzerinden arttırılır. Sanırım bu sene o ceza ortalama 11k civarına denk geliyor olması lazım.
Ben sadece fiyat konusu için yazmıştım, yoksa kanun aynı kanun, sorun yok.

O zaman pazartesiyi bekleyeceğim hocam, anlaşıldı.
Az kalmış zaten, 10-15 bin ceza yemek yerine 2 gün bekle sonra sürersin arabayı.
Ehliyetsiz araç sürme, trafiği tehlikeye atma gibi çeşitli suçlardan saplarlar, ehliyeti almadan ceza puanın da düşmesin.

14km/h ile radara girip hız sınırı aşımından ceza yedim, güzel bir deneyim olmuyor baştan söyleyeyim. 🤣