BlackShadow
Yetkin
İşletim sistemi zaten sorunlu o ayrı, bende desktop ve laptop olmak üzere iki sistem var. 591.xx sürücüleri laptopta harici monitöre bağlı iken video izleme, sistemde gezinme gibi yük olmayan durumlarda kilitlenip dump dosyasına VIDEO_TDR_FAILURE (116) hatası olarak düşüyor. Desktop sistemde de aynı şekilde zaman zaman sürücü resetleme durumu oluyor. Yani iki tarafta birden sıkıntı olabilir. Bu sorun çözülene kadar biraz daha eski ancak güncelliğini de tam olarak yitirmemiş stabil sürücüleri kullanmak daha doğru.Bir sorun için aradaki bir çok yeniliği kaçırmak mantıklı değil. Önerdiğin sürücü tarihe gömüldü; her zaman güncel sürücü kullanın. Başkasının yaşadığı sorunu senin yaşama ihtimalin çok düşük. Sürücü sorunları kişisel ve global olmak üzere ikiye ayrılıyor. Arkadaşın yaşadığı sorunun sürücü kaynaklı olduğunu teyit etmeden direkt böyle önerilerde bulunmayın. Windows 11, en sorunlu işletim sistemlerinden biri olarak her şeye sebep olabilir; bu yüzden ilk olarak sorunu işletim sisteminde araştırın. Ondan sonra sürücü sürümünü bir ay önceki sürüme döndürerek test edin.