Çözüldü System Console'da "RAM passed" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan swrfrkn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 222
  • Etiketler Etiketler
    acil ram
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bilgisayarınızda bir hata yok, F1'e basarak devam edebilirsiniz. American Megatrends olmayan bir UEFI yazılımı çok uzun zamandır görmemiştim.
Bilgisayarınızda bir hata yok, F1'e basarak devam edebilirsiniz. American Megatrends olmayan bir UEFI yazılımı çok uzun zamandır görmemiştim.

Çözüm
Sistem aşırı yavaş devam ettiğim zaman.
Bu kadar yavaş değildi bu işlemci anakart değişince oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin üzerine fan, fanın arasına da tekrar termal macun uygulanması gerekiyor ve fanın kablosunun da ya anakarta ya da PSU'ya(hangisi mümkünse) takılması gerekiyor. Bunlardan birisi eksikse bilgisayar aşırı ısınıp yakmamak için bilgisayarı yavaşlatıyor olabilir. Bilgisayar parçalarını ilk kez değiştiren birisi için bunlar atlanabiliyor. Aklıma başka sebep gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…