Merhaba. Normalde paketim 17.00'da yenileniyor diye biliyordum. Bugün Turkcell'e gececektim ama az önce hattıma yeni paket yüklendi. Normalde 190 TL 20GB paketini kullanıyordum, şimdi 779 TL gözüküyor. Bunu ödemek zorunda mıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Sandwich
Becerikli
Fatura kesildiyse, evet.Merhaba. Normalde paketim 17.00'da yenileniyor diye biliyordum. Bugün Turkcell'e gececektim ama az önce hattıma yeni paket yüklendi. Normalde 190 TL 20GB paketini kullanıyordum, şimdi 779 TL gözüküyor. Bunu ödemek zorunda mıyım?
Hocam hiç kullanmasam iptal etme gibi bir seçeneğim olur mu?
Sandwich
Becerikli
Onu müşteri hizmetleri ile konuşmanız lazım.Hocam hiç kullanmasam iptal etme gibi bir seçeneğim olur mu?
Yasin Alemdağ
Yetkin
Daha kullanmadan fatura kesemezler. Görünen tutar kullanım sonunda sizlere fatura edilecek olan tutar. Eski paketinizi indirimsiz olarak tekrardan tanımlamışlar. Yeni pakete veya operatöre geçiş yaptığınızda kullandığınız miktar kadarını ödersiniz.
Daha kullanmadan fatura kesemezler. Görünen tutar kullanım sonunda sizlere fatura edilecek olan tutar. Eski paketinizi indirimsiz olarak tekrardan tanımlamışlar. Yeni pakete veya operatöre geçiş yaptığınızda kullandığınız miktar kadarını ödersiniz.
Şu an sadece 0.01 GB harcadım hocam yani sadece bunu mu ödeyeceğim?
Evet.Şu an sadece 0.01 GB harcadım hocam yani sadece bunu mu ödeyeceğim?
Yasin Alemdağ
Yetkin
Şu an sadece 0.01 GB harcadım hocam yani sadece bunu mu ödeyeceğim?
Aynen öyle. Siz en kısa sürede yeni bir pakete ya da operatöre geçiş yapın.
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor