Başka operatöre geçecekken önceki operatördeki taahhütünüzün bitmesini beklemeyin. 3-5 gün öncesinde geçiş başvurunuzu yapın ki sonrasında mağdur olmayın. Bu ay o 779 TL'yi her türlü vereceksiniz. Hatta sistem 1 yıllık taahhüt şeklinde bile işlemiş olabilir. Eğer öyleyse mağduriyetiniz katlanır. Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak konu hakkında bilgi alabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Yasin Alemdağ
Yetkin
Başka operatöre geçecekken önceki operatördeki taahhüdünüzün bitmesini beklemeyin. 3-5 gün öncesinde geçiş başvurunuzu yapın ki sonrasında mağdur olmayın. Bu ay o 779 TL'yi her türlü vereceksiniz. Hatta sistem 1 yıllık taahhüt şeklinde bile işlemiş olabilir. Eğer öyleyse mağduriyetiniz katlanır. Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak konu hakkında bilgi alabilirsiniz.
Siz demek yemeği yemeden önce ücretini ödüyorsunuz yada oturduğunuz evin 1 yıllık kirasını talep ettiklerinde sessiz kalıp veriyorsunuz ilginç.
Aynı şey değil. Olayı çarpıtıyorsunuz. Bazı operatörler dediğim şekilde yapabiliyor. Kullanıcı her zaman kendi hakkını korumalı. Firmalar sizin yerinize sizi düşünmez. Zor duruma düşmesin diye konu sahibini ve benzer durumda olanları uyarıyorum.Siz demek yemeği yemeden önce ücretini ödüyorsunuz yada oturduğunuz evin 1 yıllık kirasını talep ettiklerinde sessiz kalıp veriyorsunuz ilginç.
10710
Uzman
Arkadasın dediğini yapmazsanız bu sefer fatura sizin yüzünüze patlar.Siz demek yemeği yemeden önce ücretini ödüyorsunuz yada oturduğunuz evin 1 yıllık kirasını talep ettiklerinde sessiz kalıp veriyorsunuz ilginç.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Aynı şey değil. Olayı çarpıtıyorsunuz. Bazı operatörler dediğim şekilde yapabiliyor. Kullanıcı her zaman kendi hakkını korumalı. Firmalar sizin yerinize sizi düşünmez. Zor duruma düşmesin diye konu sahibini ve benzer durumda olanları uyarıyorum.
Hocam yanlış anlaşılmak istemem. Nerede görülmüş bir ürünü hizmeti kullanmadan almadan parasını vermek. Ben bu durumla karşı karşıya kalayım karşı tarafı direk dava ederim. Öyle bir hakkı yok. Ayrıca uyarı değil "vereceksiniz" diyorsunuz. Hiçbir türlü alamaz. Kime sormuşta eski paketi taahhütsüz tanımlamış 1 yıllık taahhüt tanımlayacak kafasına göre mantık karı iş değil. Ben her yıl Turkcell'den Vodafone'a geçerim. Geçiş kampanyalarından faydalanmak için 10 gün durur tekrar Turkcell'e dönerim. Hiçbir zaman 30 günlük ücret vermedim. Aksine tutar düşük olduğu içinde Turkcell karşılıyor. Elbette dediğiniz şekilde yem atan ve o yemi yiyen müşteri vardır. Orada da size hak veriyorum.
Arkadasın dediğini yapmazsanız bu sefer fatura sizin yüzünüze patlar.
Hangi dediğini mesela merak ettim.