kaganaltug

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Ankara
Dostlar sorum yukarıdaki gibi. Kalem ile sıkıntısız çalışacak bir ROM öneriniz olur mu acaba? Bir de ROM için de bir kılavuz atabilirseniz çok sevinirim. Cihaz modeli S7 FE (T-733)

Aradım ama bulamadım. Şu anda da XDA'nın sitesine erişemiyorum. Launcher kurabilirsiniz bu arada. Niagara Launcher tabletler için oldukça güzel bence.
Hocam XDA'da LineageOS'ı uyarlamışlar da çok emin olamadım bazı hataları hâla var diyorlar. Bir de hızlansın diye kullanacağım Niagara işe yarar mı?

Cihazı hızlandırır mı hocam? Şuan zaten One UI 6.1 var cihazımda da.

Hocam XDA'da LineageOS'ı uyarlamışlar da çok emin olamadım bazı hataları hâla var diyorlar. Bir de hızlansın diye kullanacağım Niagara işe yarar mı?

Cihazı hızlandırır mı hocam? Şu an zaten One UI 6.1 var cihazımda da.

Niagara'nın hız artışı az olur ama rahatlar en azından biraz. Sana önerim atılan Custom ROM'u denemen.

Cihazın kilitlenmesi gibi bir durum oluşur mu peki hocam?
Yanlış bir işlem yapmadığınız süreç çok zor. Unica öneririm, modifikasyonlanmış stock ROM gibi bir şey. LineageOS derlenmiş ancak pek de iyi değil gibi, Unica daha iyi olur, isterseniz yine de bakabilirsiniz. Bug'lara özellikle dikkat edin, örneğin TWRP'den flash'layamazmışsınız.
Bugs​
  • Auto brightness
  • USB OTG
  • Do not flash from TWRP!
  • Maybe more, feel free to report
  • Kernel Panic and reboot under heavy network usage

Yanlış bir işlem yapmadığınız süreç çok zor. Unica öneririm, modifikasyonlanmış stock ROM gibi bir şey. LineageOS derlenmiş ancak pek de iyi değil gibi, Unica daha iyi olur, isterseniz yine de bakabilirsiniz. Bug'lara özellikle dikkat edin, örneğin TWRP'den flash'layamazmışsınız.

İnanın TWRP'den flash'lamaya dair hiçbir şey bilmiyorum, yazan yükleme adımlarını birebir yaparsam sorun çıkar mı hocam?

Biraz araştırıp işleme başlamanız daha iyi olur, bunun için yeni konu açabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim önerileriniz için hocam, sağlıcakla kalın. :)

Durum güncellemesi yapayım UN1CA'da Wi-Fi çalışmıyor. Dolayısıyla bir üst sürüm olan ExtremeROM deneyeceğim.

Hocalarım merhabalar tekrardan. Kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Her iki yazılımı da denedim. UN1CA 6.1.1'de Wi-Fi çalışmadı, LineageOS'de de. Ayriyetten UN1CA 7'de de cihaz ne yazık ki hiç hızlanmadı. Farklı bir tavsiyeniz olur mu? Sürüm düşürsem de işime yarar ama onda da Download ederken hata alıyorum.

Son düzenleme: