Dostlar sorum yukarıdaki gibi. Kalem ile sıkıntısız çalışacak bir ROM öneriniz olur mu acaba? Bir de ROM için de bir kılavuz atabilirseniz çok sevinirim. Cihaz modeli S7 FE (T-733)
Yanlış bir işlem yapmadığınız süreç çok zor. Unica öneririm, modifikasyonlanmış stock ROM gibi bir şey. LineageOS derlenmiş ancak pek de iyi değil gibi, Unica daha iyi olur, isterseniz yine de bakabilirsiniz. Bug'lara özellikle dikkat edin, örneğin TWRP'den flash'layamazmışsınız.
Yanlış bir işlem yapmadığınız süreç çok zor. Unica öneririm, modifikasyonlanmış stock ROM gibi bir şey. LineageOS derlenmiş ancak pek de iyi değil gibi, Unica daha iyi olur, isterseniz yine de bakabilirsiniz. Bug'lara özellikle dikkat edin, örneğin TWRP'den flash'layamazmışsınız.
Hocalarım merhabalar tekrardan. Kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Her iki yazılımı da denedim. UN1CA 6.1.1'de Wi-Fi çalışmadı, LineageOS'de de. Ayriyetten UN1CA 7'de de cihaz ne yazık ki hiç hızlanmadı. Farklı bir tavsiyeniz olur mu? Sürüm düşürsem de işime yarar ama onda da Download ederken hata alıyorum.