bunlarda kendilerini bi şey zannediyorlar
Detaylar
Kim cevapladı?Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Taksici olunca kendilerini havalı sanıyorlar. Taksici olmak bir üstünlük değildir. Salak salak protestolar yapıyorlar en azından gangstercilik oynamasınlar. Zaten hepsi ayrı bir kafada.![]()
Taksiciler, Martı TAG Çağırıp Tehdit Etti: “Kan Dökülecek Bak Kan!”
Ankara’da bir grup taksici, uygulamadan çağırdığı Martı TAG sürücüsünü tehdit ederek tartakladı. Taksiciler, sürücüyü “kan dökülecek bak” diyerek tehdit etti.onedio.com
- Makaleler
- 43
“6 milyon para verdik” derken? Özel jet falan kullanıyorlar herhalde, kullandıkları arabalara Avrupa'da, Amerika'da falan hurdanın hurdası gözüyle bakılıyor bu arada.
Güçlü birisi olmazsanız böyle olur beyler arabanın içinde sağlam yapılı birisi olsaydı böyle yapamazdılar. Bu memlekete devlet diye bir şey yok kendi kendini savunacaksın. Gidin spor yapın dövüşmeyi falan öğrenin dayak yemeyin. Yiyeceğiniz varsa da aralarından birisini de sen harcarsın.
Plaka icin veriyor o parayi, aracin maliyeti degil.“6 milyon para verdik” derken? Özel jet falan kullanıyorlar herhalde, kullandıkları arabalara Avrupa'da, Amerika'da falan hurdanın hurdası gözüyle bakılıyor bu arada.
- Makaleler
- 43
Plaka icin veriyor o parayi, aracin maliyeti degil.
Bir plaka maksimum ne kadar para edebilir ki? Ayrıca plakaları devlet kendisi vermiyor mu? Ben öyle biliyordum.
Hiken
Yetkin
@EsatKa böyle düşünüyorduysanız taksi terörünü nasıl gerekçelendiriyordunuz merak ettim doğrusu.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-gorukle-de-sahibinden-taksi-1129546250/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-gorukle-de-sahibinden-taksi-1129546250/detay
Hocam bunlar senin gibi okumuş bilgili zeki değil maalesef bir de ekmek ve makarna yiyince AKP sayesinde iyice beyinleri duruyor çalışmıyor yani ne anlatsan boş. Adamlar eline kitap bile almamıştır o kadar diyorum baksana maganda gibi hepsi linç etcekler çocuğu öldürecekler cahiller işte.Dayı her şey tamam da "6 milyon lira verdik" derken? Ticari araçlarda ÖTV muafiyeti olduğu halde 6 milyon lira verdiysen ya Lamborghini ile taksicilik yapıyorsundur ya da enayisindir.
Köydeyken 1 gram eğitim almadığı için vasıfsız olunca ekmeği anca taksicilikte bulan hödükler bunlar. Köy enstitülerinin kapatılması bu ülkeye bedeli çok ağır oldu...
Dün kahraman bir polis yoktu hocam ben göremedim ya da siz öyle görmüş olabilirsiniz. Orada Erdoğan'ın polisleri vardı. Ayrıca o olayda polisleri kınıyorum ve yaptıkları hareketleri desteklemiyorum.Dunku kahraman polislerin bu eskiyalara karsi da ayni kahramanliklari yapmalarini bekliyoruz.
Kesinlikle katılıyorum hocam.“6 milyon para verdik” derken? Özel jet falan kullanıyorlar herhalde, kullandıkları arabalara Avrupa'da, Amerika'da falan hurdanın hurdası gözüyle bakılıyor bu arada.
Hocam trafik olayları apayrı bir seviye yani öyle dövüşülecek olay değil ben dövüşme teknikleri filan bildiğim halde Gene'de Trafik'te kimseye artistlik yapamam çünkü trafik'tekilerin çoğu ya bibergazı taşır yanında ya da çakı bıçak. Geçen adamın biri döner bıçağı ile saldırıyordu sürücüye.Güçlü birisi olmazsanız böyle olur beyler arabanın içinde sağlam yapılı birisi olsaydı böyle yapamazdılar. Bu memlekete devlet diye bir şey yok kendi kendini savunacaksın. Gidin spor yapın dövüşmeyi falan öğrenin dayak yemeyin. Yiyeceğiniz varsa da aralarından birisini de sen harcarsın.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 43
@EsatKa böyle düşünüyorduysanız taksi terörünü nasıl gerekçelendiriyordunuz merak ettim doğrusu.
Ne yani, taksicilere tepki göstermek için illa fiyatları bilmem mi lazım? Ayrıca attığınız ilanlara baktım da fiyatların bu kadar yüksek olması gerçekten çok saçma.
Yeni konular
-
-
-
Çözüldü FIFA 22 DirectX 11 ile nasıl çalıştırılır?
- akinjinakininakinakisi
-
-
-