i5 7500F 106

Üstün
Merhaba,

Kredi kartlarıyla ilgili düzenlemeler geliyor, ileride almak daha zor olacak. O yüzden şimdiden almayı düşünüyorum. Bende birçok kredi kartı var ama kampanyaları güzel olan kart önerileriniz varsa başvurabilirim.

Elimdeki kartlar:

• Yapı Kredi
• İş Bankası
• Ziraat Bankası
• Akbank
• TEB
• Enpara
• Garanti
• DenizBank
• Kuveyt Türk
Halkbank

Son düzenleme:
Bence alınabilecek tüm kartları zaten almışsınız. Pek kampanyası yok ama Vakıfbank'a da bir bakılabilir bence. Sonuçta devlet bankası.

Zaten neredeyse tüm bankalardan kredi kartı almışsın, büyük bir başarı. Önerecek kart bırakmamışsın bize. Ayrıca yeni düzenlemeyle ilgili pek endişelenmeye gerek yok, banka bu sonuçta. Sana kart vermek istiyorsa bir yolunu bulur yine verir.

Merhaba,

Kredi kartlarıyla ilgili düzenlemeler geliyor, ileride almak daha zor olacak. O yüzden şimdiden almayı düşünüyorum. Bende birçok kredi kartı var ama kampanyaları güzel olan kart önerileriniz varsa başvurabilirim.

Elimdeki kartlar:

• Yapı Kredi.
• İş Bankası.
• Ziraat Bankası.
• Akbank.
• TEB.
• Enpara.
• Garanti.
• DenizBank.
• Kuveyt Türk.

Bu işin vakko'su bonus ve Axess bence.

Merhaba,

Elimdeki kartlar:

• Yapı Kredi.
• İş Bankası.
• Ziraat Bankası.
• Akbank.
• TEB.
• Enpara.
• Garanti.
• DenizBank.
• Kuveyt Türk.

Bence maximum ve bonus ki bonus bence çoğu yerde maximumdan daha iyi.

Bence alınabilecek tüm kartları zaten almışsınız. Pek kampanyası yok ama Vakıfbank'a da bir bakılabilir bence. Sonuçta devlet bankası.
VakıfBank’ın aidatsız kartı yok sanırım.

Bunların hepsinde kredi kartın mı var? Varsa hepsine aidat mı ödüyorsun?
Evet, hepsinde var ama neredeyse hiçbirine aidat ödemiyorum. Hepsi öğrenci kredi kartı, o yüzden aidat yok. Listeye Halkbank yazmamışım, bir tek ona aidat ödüyorum. :D

Halkbank Paraf düşünebilirsiniz. Çok iyi kampanyaları oluyor.
Yazmayı unutmuşum o da var.

Martin Scorsese Cinema GIF