Hocam, avantajları nedir peki? Aidatsız kartlar çok kırpılmış oluyor, taksit vs. yapıyor mu?

Kart world altyapısında olduğu için Yapı Kredi'nin tüm kampanyalarını kullanabilirsiniz diye biliyorum bunun harici like Card'da ekstrenizi e ekstre olarak talep ederseniz adiatsız bir kart siz muhtemelen Click kart ile karıştırıyorsunuz.

VakıfBank’ın aidatsız kartı yok sanırım.

Evet, hepsinde var ama neredeyse hiçbirine aidat ödemiyorum. Hepsi öğrenci kredi kartı, o yüzden aidat yok. Listeye Halkbank yazmamışım, bir tek ona aidat ödüyorum. :D

Yazmayı unutmuşum o da var.
Mantıklı. Ben axess istiyorum ama biraz yüksek limit gerektiği için öğrenci kesmiyor. Artık yakınımda birinde varsa ondan otlanacağım.

Kart world altyapısında olduğu için Yapı Kredi'nin tüm kampanyalarını kullanabilirsiniz diye biliyorum bunun harici like Card'da ekstrenizi e ekstre olarak talep ederseniz adiatsız bir kart siz muhtemelen Click kart ile karıştırıyorsunuz.
Olabilir çünkü bizim üniversite kampüsünde Halkbank şubesi var. Bir ara çıkartmak için bilgilerimi aldılar, o zaman çıkmamıştı ve aidatlı demişlerdi.

Mantıklı. Ben axess istiyorum ama biraz yüksek limit gerektiği için öğrenci kesmiyor. Artık yakınımda birinde varsa ondan otlanacağım.
Axess bende 2.000 TL limitli olarak var ve 1 TL bile yükseltmiyor. Kampanyaları bence çöp, taksit avantajı çok fazla yerde var ama 2.000 TL limit hiçbir şeye yaramıyor.

Hocam herkes bilmez. On bankacılık var. Otomatik fatura talimatı ile aylık 300 TL cebe atıyorsun. Bankaya üye olurken Migros'un kampanyada belirtilen kodunu girdiğinde Migros Yemek'te her ay 600'e 300 harcamanıza iade oluyor. Belirteyim, uygulamanın içindeki kullanılan kampanyalardan bağımsız, onun üstüne iade ediyor.

Hocam herkes bilmez. On bankacılık var. Otomatik fatura talimatı ile aylık 300 TL cebe atıyorsun. Bankaya üye olurken Migros'un kampanyada belirtilen kodunu girdiğinde Migros Yemek'te her ay 600'e 300 harcamanıza iade oluyor. Belirteyim, uygulamanın içindeki kullanılan kampanyalardan bağımsız, onun üstüne iade ediyor.
Ben on mobile çok önceden üye oldum, o yüzden maalesef kod kullanamayacağım ama bir kart istemeyi deneyeceğim.