Techh

Uzman
Yer
Ekzosfer
Merhaba.

Hikayeyi tam anlamıyla ve hiçbir detayını kaçırmadan deneyimlemek için Black Mesa mı Half Life 1'mi oynanmalı? (Ardından Half Life 2 oynayacağım.) İki oyunu da ayrı ayrı oynamak istemiyorum.

Half Life'ın büyük fanı değilsen grafikler günümüz için yetersiz. Ben denedim oynamayı ama sonra Black Mesa'ya geçtim. İlk bölümlerden sonra geçtim ama çok bir farklılık yok gibi geldi hikaye bağlamında.

Merhaba.

Hikayeyi tam anlamıyla ve hiçbir detayını kaçırmadan deneyimlemek için Black Mesa mı Half-Life 1'mi oynanmalı? (ardından Half-Life 2 oynayacağım.) İki oyunu da ayrı ayrı oynamak istemiyorum.

Black Mesa anlatım açısından daha iyi. Orijinal diye bakma, Black Mesa hikayeyi daha iyi anlatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Hikayeyi tam anlamıyla ve hiçbir detayını kaçırmadan deneyimlemek için Black Mesa mı Half-Life 1'mi oynanmalı? (ardından Half-Life 2 oynayacağım.) İki oyunu da ayrı ayrı oynamak istemiyorum.

Black Mesa oyna, tüm Half-Life 1 hikayesini modern şekilde eksiksiz yaşarsın diye umuyorum zevkin ne bilmiyorum tabii ki Half-Life 1'i ayrıca oynamana gerek yok.

Black Mesa, ikinci oyunda kafanda oluşacak soru işaretlerinin neredeyse tamamını cevaplar. Ha Half Life'ta da dublaj modu falan vardı, yine çevreyi iyi gözlemlersen anlarsın bir çok şeyi, karar senin.