Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ü
Hayir mumkun degil.
Hesabınızın silinmesini talep ettikten 30 gün sonra hesabınız ve tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir ve bilgilerinizi geri getiremezsiniz.
- Makaleler
- 20
Çok zor bir ihtimal gibi gözüküyor ancak hesabın bağlı olduğu mailden iletişime geçerek kurtarılmasını talep edebilirsiniz. Büyük ihtimalle olumsuz sonuçlanacak ama denemeye değer.
Winner
Üstün
Hocam ben aslında kurtaran var mı onu soruyorum.Çok zor bir ihtimal gibi gözüküyor ancak hesabın bağlı olduğu mailden iletişime geçerek kurtarılmasını talep edebilirsiniz. Büyük ihtimalle olumsuz sonuçlanacak ama denemeye değer.
Kerim Demirkaynak
Uzman
Yaklaşık 1 yıl önce hesabımı tamamen silmek için başvuru yapmıştım. Maalesef 1 ay boyunca hiç girmediğim için kapandı. Bu hesabı geri getirmek mümkün mü?
Ben geçmişte çok denedim mail atarak vs. ama hiç işe yaramadı.
- Makaleler
- 20
Olsa bile 1 yıl çok uzun bir süre, kurtarılması imkansız.
Son düzenleme:
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Hayir mumkun degil.
Hesabınızın silinmesini talep ettikten 30 gün sonra hesabınız ve tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir ve bilgilerinizi geri getiremezsiniz.
Zaten Meta'da insana ulaşmanız imkansız. Sadece botlar bakıyor maillere.Olsa bile 1 yıl çok uzun bir süre, kurtarılması imkansız gibi duruyor.
Winner
Üstün
Hocam 7 Mayıs'ta silinmiş tam 1 yıl olmamış kurtarmak mümkün değil mi?Olsa bile 1 yıl çok uzun bir süre, kurtarılması imkansız.
- Makaleler
- 20
Hayır, mümkün değil.Hocam 7 Mayıs'ta silinmiş tam 1 yıl olmamış kurtarmak mümkün değil mi?
Meta Verified alıp 1 saat hatta beklersen, bir tane eleman geliyor.Zaten Meta'da insana ulaşmanız imkansız. Sadece botlar bakıyor maillere.
Winner
Üstün
Hocam bir sitede böyle diyor ama: "Yanlışlıkla ya da isteyerek bir Instagram hesabını sildiyseniz Instagram yardım merkezine başvuru yapmanız gerekmektedir. Hesabınız kapandıktan sonra Instagram yardım merkezine başvuru yapılarak hesap geri alma formu doldurulur ve işlemin sonuçlanması beklenir."Hayır, mümkün değil.
Meta Verified alıp 1 saat hatta beklersen, bir tane eleman geliyor.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-