• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Tangzu Wan'er 2 kulaklığın akustik filtresinin içeriye doğru kayma sorunu

Hocam o işlerle uğraşırsam eminim ki iyice batırırım şu an dediğim gibi peace ile sesi eşitledim ve hala çok memnunum kulaklıktan.

Tekrardan merhaba. Dün inceleme ve değerlendirilmenin başlatıldığına dair bir mail geldi. Bu günde bir form doldurmamı ve faturasıyla beraber göndermemi istediler. Yarın ya da bayramdan sonra göndereceğim.

Son düzenleme:
Hoş

Bol sans. Gelismeleri yazarsin.

Bol sans. Gelismeleri yazarsin.

Teşekkürler ederim. Şimdi çıkıyorum dışarı kargoya vermek için.

Az önce şu filtre fiyatlarına bakayım dedim AliExpress'den Türkiye'ye hiç gelmiyor bir tane geliyor oda vergilerle 1.500 TL ediyor. Trendyol'da buldum adam 9.000 TL'ye satıyor. Eğer Wraith bir şey yapmazsa sıfırını tekrar alacağım büyük ihtimal.

Son düzenleme:
Filtreye bak. Kulakliktan pahali. Normalde 2 dolar falan bu arada yurt disinda. Wraith eger seni magdur birakirsa bir daha kimseye Wraith'den urun onermem. Meyer Gaming'de de IEM kulakliklar var.

Arkadaşlar tekrardan merhaba. Az önce Wraith'den mail geldi. Ürünün kusurlu olduğu tesipt edilmiş. Değişim veya iade sundular ben değişimi tercih ettim. Konuya yazan herkese teşekkür ederim. Şahsen benim teknik servis sürecim iyi geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…