Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.541 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.759 25 Mart 2026 #31 Remus Lupin dedi: Arkadaşlar tekrardan merhaba. Az önce Wraith'den mail geldi. Ürünün kusurlu olduğu tesipt edilmiş. Değişim veya iade sundular ben değişimi tercih ettim. Konuya yazan herkese teşekkür ederim. Şahsen benim teknik servis sürecim iyi geçti. Genişletmek için tıkla... Harika. Yeni kulaklik geldigi zaman yine yazarsin. Simdilik her sey guzel.
Remus Lupin dedi: Arkadaşlar tekrardan merhaba. Az önce Wraith'den mail geldi. Ürünün kusurlu olduğu tesipt edilmiş. Değişim veya iade sundular ben değişimi tercih ettim. Konuya yazan herkese teşekkür ederim. Şahsen benim teknik servis sürecim iyi geçti. Genişletmek için tıkla... Harika. Yeni kulaklik geldigi zaman yine yazarsin. Simdilik her sey guzel.
KS KS Remus Lupin Yetkin Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 936 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 510 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 25 Mart 2026 #32 Simon dedi: Harika. Yeni kulaklık geldigi zaman yine yazarsin. Simdilik her şey guzel. Genişletmek için tıkla... Aksilik çıkmaz galba. Çıkma ihtimali var mı ki?
Simon dedi: Harika. Yeni kulaklık geldigi zaman yine yazarsin. Simdilik her şey guzel. Genişletmek için tıkla... Aksilik çıkmaz galba. Çıkma ihtimali var mı ki?
D deiinzz Deneyimli Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 642 Beğeniler 504 25 Mart 2026 #33 Remus Lupin dedi: Aksilik çıkmaz galba. Çıkma ihtimali var mı ki? Genişletmek için tıkla... Olabilir her şey.
Remus Lupin dedi: Aksilik çıkmaz galba. Çıkma ihtimali var mı ki? Genişletmek için tıkla... Olabilir her şey.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.541 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.759 25 Mart 2026 #34 Remus Lupin dedi: Aksilik çıkmaz galba. Çıkma ihtimali var mı ki? Genişletmek için tıkla... Sanmiyorum. İade bile teklif ettilerse surec guzel ilerleyecektir.
Remus Lupin dedi: Aksilik çıkmaz galba. Çıkma ihtimali var mı ki? Genişletmek için tıkla... Sanmiyorum. İade bile teklif ettilerse surec guzel ilerleyecektir.
KS KS Remus Lupin Yetkin Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 936 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 510 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 25 Mart 2026 #35 deiinzz dedi: Olabilir her şey. Genişletmek için tıkla... Bence bir şey olmayacak. Gelen maildeki ekte bu yazıyordu bu arada. Hiç beklemediğim bir sorun çıktı. Siyah renginin stoku bitmiş. Beyaz rengini istedim bende sizce gönderirler mi? Fiyat farkı yok aralarında. Yani şu anlık sadece iade yapabiliriz diyorlar. Dosya Ekleri Screenshot_2026-03-25-19-31-16-03.webp 98,9 KB · Görüntüleme: 73 Son düzenleme: 26 Mart 2026
deiinzz dedi: Olabilir her şey. Genişletmek için tıkla... Bence bir şey olmayacak. Gelen maildeki ekte bu yazıyordu bu arada. Hiç beklemediğim bir sorun çıktı. Siyah renginin stoku bitmiş. Beyaz rengini istedim bende sizce gönderirler mi? Fiyat farkı yok aralarında. Yani şu anlık sadece iade yapabiliriz diyorlar.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.541 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.759 26 Mart 2026 #36 Remus Lupin dedi: Bence bir şey olmayacak. Gelen maildeki ekte bu yazıyordu bu arada. Hiç beklemediğim bir sorun çıktı. Siyah renginin stoku bitmiş. Beyaz rengini istedim bende sizce gönderirler mi? Fiyat farkı yok aralarında. Genişletmek için tıkla... Neden gondermesinler? Fiyatlari ayni oldugundan dolayi beyaz rengi gonderirler. @Remus Lupin, Anladim. Degisimi kabul etmiyorlar yani.
Remus Lupin dedi: Bence bir şey olmayacak. Gelen maildeki ekte bu yazıyordu bu arada. Hiç beklemediğim bir sorun çıktı. Siyah renginin stoku bitmiş. Beyaz rengini istedim bende sizce gönderirler mi? Fiyat farkı yok aralarında. Genişletmek için tıkla... Neden gondermesinler? Fiyatlari ayni oldugundan dolayi beyaz rengi gonderirler. @Remus Lupin, Anladim. Degisimi kabul etmiyorlar yani.
KS KS Remus Lupin Yetkin Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 936 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 510 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 26 Mart 2026 #37 Simon dedi: Neden gondermesinler? Fiyatlari ayni oldugundan dolayi beyaz rengi gonderirler. @Remus Lupin, anladim. Degisimi kabul etmiyorlar yani. Genişletmek için tıkla... Gereksiz bir korku var içimde. Biraz içimi rahatladı sağ olun. Tekrar mail geldi ve beyaz rengini gün içinde kargolayacaklarını söylediler. Boşu boşuna korkmuşum... Son düzenleme: 26 Mart 2026
Simon dedi: Neden gondermesinler? Fiyatlari ayni oldugundan dolayi beyaz rengi gonderirler. @Remus Lupin, anladim. Degisimi kabul etmiyorlar yani. Genişletmek için tıkla... Gereksiz bir korku var içimde. Biraz içimi rahatladı sağ olun. Tekrar mail geldi ve beyaz rengini gün içinde kargolayacaklarını söylediler. Boşu boşuna korkmuşum...
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.541 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.759 26 Mart 2026 #38 Remus Lupin dedi: Gereksiz bir korku var içimde. Biraz içimi rahatladı sağ olun. Tekrar mail geldi ve beyaz rengini gün içinde kargolayacaklarını söylediler. Boşu boşuna korkmuşum... Genişletmek için tıkla... Harika. Senin adina sevindim. Guncellersin sureci.
Remus Lupin dedi: Gereksiz bir korku var içimde. Biraz içimi rahatladı sağ olun. Tekrar mail geldi ve beyaz rengini gün içinde kargolayacaklarını söylediler. Boşu boşuna korkmuşum... Genişletmek için tıkla... Harika. Senin adina sevindim. Guncellersin sureci.
KS KS Remus Lupin Yetkin Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 936 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 510 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 27 Mart 2026 #39 Kulaklık elime ulaştı sonunda. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim.
F Fact4a Çalışkan Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 24 Beğeniler 5 27 Mart 2026 #40 Bende ikisi de böyle yapısı mi böyle seninle aynı problem mi acaba? Dosya Ekleri 20260327_140923.webp 2,2 MB · Görüntüleme: 62