Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ya. Bu ilk IEM'im olacak ama kesinlikle son olmayacak diye düşünüyorum. Tekrardan teşekkürler.
@Trina ,
@Simon merhaba. Tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Y Splitter kablo hakkında bir şey merak ettim. Bu IEM'lerde tek bir jak girişi yok mu mikrofon olsun olmasın? Bir videoda mikrofonlu halinin tek jaklı olduğunu gördümde. Bu Y Splitter'ı alırsam mikrofon jak yeri boşta kalacak? Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.
Cevabı kendim buldum:
Masaüstü Bilgisayarlar (PC): Eğer bilgisayarınızın kasasında kulaklık ve mikrofon girişleri pembe/yeşil şeklinde ayrı ayrıysa, mikrofonu da aktif kullanabilmek için bir ucu dişi, diğer iki ucu erkek olan basit bir "3.5mm Kulaklık Çoklayıcı / Ayırıcı (Y Splitter) Kablo" almanız gerekir.
Fakat anlamadığım şey zaten tek jak olduğu için Y Splitter kablonun bir ucu boş kalmayacak mı?
@Simon
Evet yine kendi kendime cevabı buldum, açım şuan biraz kusuruma bakmayın. Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın, hiç bir sorun kalmadı.
@Simon hocam siz yinede konuya açıklık getirir misiniz içim rahat olsun. Sizin attığınız VegGieg Y Splitterda 2 jak var fakat kulaklıkta 1 jak var. Nasıl olacak?
Benim almam gereken kablo böyle olması gerekli değil mi?
Örnek görsel:
Eki Görüntüle 261626
Ek olarak Apple DAC'ta da bir jak var.
Eki Görüntüle 261630