Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ya. Bu ilk IEM'im olacak ama kesinlikle son olmayacak diye düşünüyorum. Tekrardan teşekkürler.Eski seri Arctis 1 kullandım, oyun odaklı bir headset olması ve özellikle daha büyük sürücüleri olması nedeniyle nispeten daha iyi ses kasılabilir onunla. Ancak bunun sebebi red lionın çok da iyi soundstage ve imagine sahip olmamasından kaynaklanıyor. Attığım videoda oyunlar için yorum var.
@Trina , @Simon merhaba. Tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Y Splitter kablo hakkında bir şey merak ettim. Bu IEM'lerde tek bir jak girişi yok mu mikrofon olsun olmasın? Bir videoda mikrofonlu halinin tek jaklı olduğunu gördümde. Bu Y Splitter'ı alırsam mikrofon jak yeri boşta kalacak? Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.
Cevabı kendim buldum:
Masaüstü Bilgisayarlar (PC): Eğer bilgisayarınızın kasasında kulaklık ve mikrofon girişleri pembe/yeşil şeklinde ayrı ayrıysa, mikrofonu da aktif kullanabilmek için bir ucu dişi, diğer iki ucu erkek olan basit bir "3.5mm Kulaklık Çoklayıcı / Ayırıcı (Y Splitter) Kablo" almanız gerekir.
Fakat anlamadığım şey zaten tek jak olduğu için Y Splitter kablonun bir ucu boş kalmayacak mı? @Simon
Evet yine kendi kendime cevabı buldum, açım şuan biraz kusuruma bakmayın. Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın, hiç bir sorun kalmadı.
@Simon hocam siz yinede konuya açıklık getirir misiniz içim rahat olsun. Sizin attığınız VegGieg Y Splitterda 2 jak var fakat kulaklıkta 1 jak var. Nasıl olacak?
Benim almam gereken kablo böyle olması gerekli değil mi?
Örnek görsel:
Ek olarak Apple DAC'ta da bir jak var.
Son düzenleme: