B Batuzin Çalışkan Katılım 30 Mart 2026 Mesajlar 24 Beğeniler 13 22 Mayıs 2026 #1 Arkadaşlar, kulaklığın sol tarafından ses çok az geliyor, sağ tarafta herhangi bir sorun yok. Nedeni nedir, bilen birisi varsa açıklasın lütfen.
Arkadaşlar, kulaklığın sol tarafından ses çok az geliyor, sağ tarafta herhangi bir sorun yok. Nedeni nedir, bilen birisi varsa açıklasın lütfen.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 22 Mayıs 2026 #2 Farklı bir cihazla denediniz mi?
KS KS B Batuzin Çalışkan Katılım 30 Mart 2026 Mesajlar 24 Beğeniler 13 22 Mayıs 2026 #3 michaelscofield dedi: Farklı bir cihazla denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Farklı bilgisayarda denedim, kabloyu kontrol ettim, ses düzeylerini de fakat ses yine de az geliyor
michaelscofield dedi: Farklı bir cihazla denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Farklı bilgisayarda denedim, kabloyu kontrol ettim, ses düzeylerini de fakat ses yine de az geliyor
T Trina Becerikli Rezonans Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 279 Beğeniler 147 22 Mayıs 2026 #4 Silikonları çıkartıp filtrelere bak, kirlenip tıkanmış olabilir.
KS KS B Batuzin Çalışkan Katılım 30 Mart 2026 Mesajlar 24 Beğeniler 13 22 Mayıs 2026 #5 Trina dedi: Silikonları çıkartıp filtrelere bak, kirlenip tıkanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Baktım ama herhangi bir kır vb. yok, çözemiyorum. Oyun oynarken bir anda oldu, geri düzeltemedim.
Trina dedi: Silikonları çıkartıp filtrelere bak, kirlenip tıkanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Baktım ama herhangi bir kır vb. yok, çözemiyorum. Oyun oynarken bir anda oldu, geri düzeltemedim.
T Trina Becerikli Rezonans Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 279 Beğeniler 147 22 Mayıs 2026 #6 Batuzin dedi: Baktım ama herhangi bir kır vb. yok, çözemiyorum. Oyun oynarken bir anda oldu, geri düzeltemedim. Genişletmek için tıkla... Buraya fotoğraf atabilir misin? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2026
Batuzin dedi: Baktım ama herhangi bir kır vb. yok, çözemiyorum. Oyun oynarken bir anda oldu, geri düzeltemedim. Genişletmek için tıkla... Buraya fotoğraf atabilir misin?
Unlishimaide Becerikli Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 481 Beğeniler 238 22 Mayıs 2026 #7 Batuzin dedi: Arkadaşlar, kulaklığın sol tarafından ses çok az geliyor, sağ tarafta herhangi bir sorun yok. Nedeni nedir, bilen birisi varsa açıklasın lütfen. Genişletmek için tıkla... Sanırım sürücü gitmis , banada demişlerdi bozulabilir diye. Sizdede olması muhtemel.
Batuzin dedi: Arkadaşlar, kulaklığın sol tarafından ses çok az geliyor, sağ tarafta herhangi bir sorun yok. Nedeni nedir, bilen birisi varsa açıklasın lütfen. Genişletmek için tıkla... Sanırım sürücü gitmis , banada demişlerdi bozulabilir diye. Sizdede olması muhtemel.
D diazpov Çalışkan Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 88 Beğeniler 10 22 Mayıs 2026 #8 Batuzin dedi: Arkadaşlar, kulaklığın sol tarafından ses çok az geliyor, sağ tarafta herhangi bir sorun yok. Nedeni nedir, bilen birisi varsa açıklasın lütfen. Genişletmek için tıkla... Konunuzla ilgili bir ifkrim yok. Kulaklık hakkında kullanıcı yorumu yapabilir misiniz bende yeni sipariş ettim
Batuzin dedi: Arkadaşlar, kulaklığın sol tarafından ses çok az geliyor, sağ tarafta herhangi bir sorun yok. Nedeni nedir, bilen birisi varsa açıklasın lütfen. Genişletmek için tıkla... Konunuzla ilgili bir ifkrim yok. Kulaklık hakkında kullanıcı yorumu yapabilir misiniz bende yeni sipariş ettim