Bugünlük testler bitti arkadaşlar, sizden geri dönüş bekliyorum. İstediğiniz uygulamalar varsa söyleyin, ben de ekleyeyim pakete. Bu arada ISO için kurulum dosyası yapılamayacak gibi, ISO'ya çevirebilirim ancak maalesef sadece disk kopyalama ile çalışacak, sizden özür diliyorum. Sistem görselleri:
Snap Mağazası ve orjinal mağazası bulunuyor burada.
Buradakiler de Thunar ile Dolphin dosya yöneticileri. Thunar'ın en büyük özelliği root ayrıcalıklarıyla çalışabilmesi, Dolphin kısıtlamalardan dolayı root ayrıcalıklarıyla çalışamıyor 
Daha fazla tema gelecek bu arada sisteme, tasarımcımızı sıkmak istemediğimden bazılarını da kendim yapacağım.
Profil görselleri, kişiler, özel programlar gibi bir çok şeyi ayarlayacağım önümüzdeki günlerde. Aklımda PokeMES gibi isimlerle mesajlaşma ağı yapmak gibi bir şey var ama Techolay yöneticileri buna izin verir mi bilmiyorum.
Snap Mağazası ve orjinal mağazası bulunuyor burada.
Daha fazla tema gelecek bu arada sisteme, tasarımcımızı sıkmak istemediğimden bazılarını da kendim yapacağım.
Sistemi Debian tabanlı yaptık bu arada, Fedora acayip kasıyordu ve Debian'ı düzenlemek daha kolay gibi.
Profil görselleri, kişiler, özel programlar gibi bir çok şeyi ayarlayacağım önümüzdeki günlerde. Aklımda PokeMES gibi isimlerle mesajlaşma ağı yapmak gibi bir şey var ama Techolay yöneticileri buna izin verir mi bilmiyorum.