Evet. İkisini de hatırlıyorum.Build 2.1'in içindeki, winver ve kurulum ekranındaki dil seçme bölümü logolarını yapmıştınız ya.
Konumunu hatırlıyor musunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Son sürümde olmasını planladığım boot animasyonu. Döngüyle oynatılacak.
Güzel ama sanki birleşen mavi daire olmasa daha hoş durur gibi. Video 240p olduğu için tuhaf gözüktü belki de.Son sürümde olmasını planladığım boot animasyonu. Döngüyle oynatılacak.
W7EkBootAnim.mp4
drive.google.com
Physic
Üstün
Elinize sağlık. Mükemmel olmuş.
Güncelleme: Vxkex'e geçiş!
ISO içindeki Kernel'i artık vxkex olarak değiştirme kararı aldık. Emin olun, sizin için daha iyi olacaktır.
Neden vxkex?
Bildiğiniz gibi, sürekli burada "kernel V5 bekliyoruz"," yok efendim daha çıkmadı" gibi şeyler söylüyoruz. Çünkü dotexe çok yavaş yapıyor. İşte biz de, artık projenin gecikmemesi için bu kararı aldık. Şimdiden çoğu program desteği ile gelen vxkex dotexe'ye nazaran daha kısa süre içerisinde güncelleme almakta.
Tekrardan şu ana kadar beni ve bizi destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
Son düzenleme:
Elinize sağlık. Mükemmel olmuş.
güncelleme: Vxkex'e geçiş!
ISO içindeki Kernel'i artık vxkex olarak değiştirme kararı aldık. Emin olun, sizin için daha iyi olacaktır.
neden vxkex?
Bildiğiniz gibi, sürekli burada "kernel V5 bekliyoruz"," yok efendim daha çıkmadı" gibi şeyler söylüyoruz. Çünkü dotexe çok yavaş yapıyor. İşte biz de, artık projenin gecikmemesi için bu kararı aldık. Şimdiden çoğu program desteği ile gelen vxkex Dotexe'ye nazaran daha kısa süre içerisinde güncelleme almakta.
Tekrardan şu ana kadar beni ve bizi destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
Tahmini ne zaman çıkar.
Physic
Üstün
Hocam vxkex ile birlikte tam tempo çalışmaya devam ediyoruz. Bu hafta sonuna veyahut haftaya sizlerin denemesi için bir sürüm yayınlayacağız. Sizlerin geri dönüşüne göre de istekleriniz varsa ekleyip, tam sürümü yayınlayacağız.
Sabırsızlıkla bekliyorum hocam.Hocam vxkex ile birlikte tam tempo çalışmaya devam ediyoruz. Bu hafta sonuna veyahut haftaya sizlerin denemesi için bir sürüm yayınlayacağız. Sizlerin geri dönüşüne göre de istekleriniz varsa ekleyip, tam sürümü yayınlayacağız.
Sürücü desteği isteriz. Eğer Windows 7'yi bir şekil 10 gibi tanıtırsanız belki yüklenir.Hocam vxkex ile birlikte tam tempo çalışmaya devam ediyoruz. Bu hafta sonuna veyahut haftaya sizlerin denemesi için bir sürüm yayınlayacağız. Sizlerin geri dönüşüne göre de istekleriniz varsa ekleyip, tam sürümü yayınlayacağız.
2020 sonrası sistemlerde olmuyormuş sanırım.Sürücü desteği isteriz. Eğer Windows 7'yi bir şekil 10 gibi tanıtırsanız belki yüklenir.
Son düzenleme: