Detaylar
Kim cevapladı?Physic
Üstün
İleride Windows 8.1 için de bir şeyler yapılır mı? Benim için çok anısı vardı bu sistemin.
Hocam, öyle bir şey olursa yapabiliriz. Windows 8.1'i bende çok seviyorum.
Sürücü desteği isteriz. Eğer Windows 7'yi bir şekil 10 gibi tanıtırsanız belki yüklenir.
Biz sürücü desteği getiremeyiz, 2020 sonrası çoğu anakart artik Windows 7 desteklememektedir.
Eklenecek, merak etmeyin.
Hocam, öyle bir şey olursa yapabiliriz. Windows 8.1'i bende çok seviyorum.
Bazı yerlere baktım biraz zor gibi duruyor. Çünkü neredeyse hiç kimse uğraşmamış. GitHub'da da Windows 7 ile uğraşan birisine sordum. İmkansız olmadığını ama çok zor olduğunu söyledi. Hem en hızlı sürüm hem de görsel olarak tam orta bir sistem. Ne eski ne de çok yeni gibi duruyor kendisi. Start menu hariç kendisi favorim ama onu da bildiğin gibi değiştirirsin. İnşallah yaparsınız. Ama bu saatten sonra pek olacağını sanmıyorum.
Physic
Üstün
Kernel geliştirmek çok zor maalesef. Kullanıcı sayısı da çok fazla olmayan 8.1'e kim yapar tartışılır.GitHub'da da Windows 7 ile uğraşan birisine sordum. İmkansız olmadığını ama çok zor olduğunu söyledi.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Kernel geliştirmek çok zor maalesef. Kullanıcı sayısı da çok fazla olmayan 8.1'e kim yapar tartışılır.
Hocam vxkex kerneli entegre edildi mi?
Physic
Üstün
Edildi. Build 3.1 altında testerlarımıza yayınlanacak. Herkese açamayız imza yok.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Edildi. Build 3.1 altında testerlarımıza yayınlanacak. Herkese açamayız imza yok.
Testerlar kimler?
Yapay zeka katılamıyor.