Evet hocam baktım UEFI de bakmadığım yer kalmadı CSM aç veya kapat diye bir seçenek yok. CSM adı bile geçmiyor cihaz düz UEFI Windows 8 ve Windows 8.1 kurabiliyorum ama Windows 7 hiçbir türlü yüklenmiyor. :(

BIOS boot Configuration ekranınızı SS atabilir misiniz? Laptop kullanıyorsanız (muhtemelen) modeliniz nedir?

Bu adam ISO'yu UEFI yapmış ve modernleştirmiş bir de kernel Update kurdunuzmu Windows 7'nin açtığı her şeyi açarsınız sürücüleride kurarsınız hatta.

Kernel Update'leri nasıl kurabilirim sistemim eski zaten sürücü sıkıntısı olmaz adam İngiliz kurulum aşamaları İngilizce hiçbir şey anlamadım bu Vista Türkçe değil mi?

UEFI eklemiş. Al extended kernel ekle kullan.

Sadece UEFI yani program destegi falan yok.

Kernel Update'leri nasıl kurabilirim sistemim eski zaten sürücü sıkıntısı olmaz adam İngiliz kurulum aşamaları İngilizce hiçbir şey anlamadım bu Vista Türkçe değil mi?

Sadece UEFI yani program destegi falan yok.

Türkçe dil paketini sonradan kuracaksınız Extended Kernel içinde:

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe dil paketini sonradan kuracaksınız Extended Kernel içinde:

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama şimdi ben direkt bunumu kuracağım yoksa ilk önce internet arşivindeki attiginiz linki mi.

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama şimdi ben direkt bunumu kuracağım yoksa ilk önce internet arşivindeki attiginiz linki mi.

İlk önce Vista işletim sistemini kuracaksın evladım diskin bir bölümünü de format öncesi ayır ki oraya gerekli sürücüleri at Windows 7 sürücüleri de olur Exented Kerneli'de o bölüme at sonra internet arşivden indirdiğin ISO ile kurulum yap ve diskin o bölümünde gerekli şeyleri kur.