Bizim ISO'yu bekleyin. Tamamen çözmeden yayınlamayız zaten.

Teşekkürler hocam zaten bir umudum var oda sizin ISO :) onun dışında pek bir umudum yok zaten çok ilginçtir ki sistemim Windows 7 sürücüleri var lakin ben bu saçma CSM muhabbeti yüzünden kuramıyorum.

Önemli

ISO için bir karar aldık. 2 versiyon yayınlanacak. UEFI için Esd'yi Wim'e çevirmek zorunda kaldık. UEFI ISO boyutu yaklaşık 6 GB. Yayınlanırken legacy kullanacaklar için 3GB'lık esd ISO'yu. UEFI'ler için ise 6 GB'lık ISO'yu paylaşacağız.

Merhaba,

Projenizi desteklemek amaçlı konunuzu kapatmayacağız fakat Techolay'ın logosunu veya adını geçirme konusunda verilmiş olan izni geri almak durumundayız. Nedeniyse Discord topluluğunuzda uygunsuz durumlar gerçekleşmesi ve biz Techolay olarak bu durumu desteklememekteyiz. Bundan ötürü projenizde yer alan tüm Techolay için geliştirilmiş tema vb. içerikleri kaldırmanız gerekmekte. Tekrar hatırlatayım, projenizi bağımsız olarak geliştirebilmeniz adına konu açık kalacaktır.

Kolay gelsin, iyi Sosyaller dilerim.

Merhaba,

Projenizi desteklemek amaçlı konunuzu kapatmayacağız fakat Techolay'ın logosunu veya adını geçirme konusunda verilmiş olan izni geri almak durumundayız. Nedeniyse Discord topluluğunuzda uygunsuz durumlar gerçekleşmesi ve biz Techolay olarak bu durumu desteklememekteyiz. Bundan ötürü projenizde yer alan tüm Techolay için geliştirilmiş tema vb. içerikleri kaldırmanız gerekmekte. Tekrar hatırlatayım, projenizi bağımsız olarak geliştirebilmeniz adına konu açık kalacaktır.

Kolay gelsin, iyi Sosyaller dilerim.

Hocam yani Techolay'la bağlantısı olmasın diyorsunuz? Peki sadece özelleştirme kısmında Techolay yazılı bir resim koyulamazmı yani Windows'un standart logoları gibi standart logolar içinde 1 2 tane Techolay yazılı veya logolu wallpaperler konulsa güzel olur. Çok içten ricamdır. Çünkü zaten bu konuyu Techolay'dan yararlanarak insanlara yaydılar size de bize de iyi olur.

Merhaba,

Kolay gelsin, iyi sosyaller dilerim.

Öyle diyorsanız öyle yapalım hocam.