Evet hocam baktım UEFI de bakmadığım yer kalmadı CSM aç veya kapat diye bir seçenek yok. CSM adı bile geçmiyor cihaz düz UEFI Windows 8 ve Windows 8.1 kurabiliyorum ama Windows 7 hiçbir türlü yüklenmiyor.
Kernel Update'leri nasıl kurabilirim sistemim eski zaten sürücü sıkıntısı olmaz adam İngiliz kurulum aşamaları İngilizce hiçbir şey anlamadım bu Vista Türkçe değil mi?
Kernel Update'leri nasıl kurabilirim sistemim eski zaten sürücü sıkıntısı olmaz adam İngiliz kurulum aşamaları İngilizce hiçbir şey anlamadım bu Vista Türkçe değil mi?
Merhaba arkadaşlar, bu benim ilk rehberim. Hatalarım olursa affola. Bu rehberde Windows Vista da extended kernel kurmaya göstereceğim. 1- İlk önce linkte verilen kernel dosyasını indirin. Link: Windows Vista & Vienna Extended Kernel.zip 2- Sonra dosyayı açın ve 2 numaralı klasöre girip bütün...
Merhaba arkadaşlar, bu benim ilk rehberim. Hatalarım olursa affola. Bu rehberde Windows Vista da extended kernel kurmaya göstereceğim. 1- İlk önce linkte verilen kernel dosyasını indirin. Link: Windows Vista & Vienna Extended Kernel.zip 2- Sonra dosyayı açın ve 2 numaralı klasöre girip bütün...
İlk önce Vista işletim sistemini kuracaksın evladım diskin bir bölümünü de format öncesi ayır ki oraya gerekli sürücüleri at Windows 7 sürücüleri de olur Exented Kerneli'de o bölüme at sonra internet arşivden indirdiğin ISO ile kurulum yap ve diskin o bölümünde gerekli şeyleri kur.