İlk önce Vista işletim sistemini kuracaksın evladım diskin bir bölümünüde format öncesi ayırki oraya gerekli sürücüleri at Windows 7 sürücüleride olur exented kernelide o bölüme at sonra internet archivden indirdiğin ISO ile kurulum yap ve diskin o bölümünde gerekli şeyleri kur.
Anlamadım hocam şimdi yedek flasa extended kernel ve sürücüleri yükleyip sonra baska flasa internet arşivindeki ISO'yu kurup sistem acildiktan sonra yedek flastakileri kuracağım değil mi doğru anlamışım Windows 7 sürücüleri olur değil mi Vista yok cunku anakart sitesinde.
Anlamadım hocam şimdi yedek flasa extended kernel ve sürücüleri yükleyip sonra baska flasa internet arşivindeki ISO'yu kurup sistem acildiktan sonra yedek flastakileri kuracağım değil mi doğru anlamışım Windows 7 sürücüleri olur değil mi Vista yok cunku anakart sitesinde.
Hocam kısaca şundan bahsediyor. Diskinizin bir kısmını D olarak ayırın. İçine sürücüleri atın. Kurulumda bu sürücüleri diskten seçerek yükleyebilirsiniz. Anlamadıysanız sormaktan çekinmeyin.