Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

Anlamadım hocam şimdi yedek flasa extended kernel ve sürücüleri yükleyip sonra baska flasa internet arşivindeki ISO'yu kurup sistem acildiktan sonra yedek flastakileri kuracağım değil mi doğru anlamışım Windows 7 sürücüleri olur değil mi Vista yok cunku anakart sitesinde.

Hayır diskin bir bölümünü ayır ki USB 3.0 sürücüsü sıkıntısı çekme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evladım şimdi gidip telefonu bir tane YKS veya LGS tükçe öğrencisine ver lütfen.

Türkçe kelimesini doğru yazmayı öğren ilk önce. Yeni üyesin ama kuralları okumamışsın anlaşıldı istemem kalsın senin yardımını.

Yazıyorum anlamadın diyorsun, bir mesajı incelesene ilk ne yazmışım.
@5297

Evet laptop kullanıyorum modeli: Ht 700C.
Yanımda olmadığından SS atamıyorum en kısa sürede atacağım. Şimdilik bir çözüm var mı?

Bizim ISO'yu bekleyin. Tamamen çözmeden yayınlamayız zaten.

Türkçe kelimesini doğru yazmayı öğren ilk önce. Yeni üyesin ama kuralları okumamışsın anlaşıldı istemem kalsın senin yardımını.

Hocam kısaca şundan bahsediyor. Diskinizin bir kısmını D olarak ayırın. İçine sürücüleri atın. Kurulumda bu sürücüleri diskten seçerek yükleyebilirsiniz. Anlamadıysanız sormaktan çekinmeyin.

Bu konu hala ölmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…