- Makaleler
- 19
Yani sana kalmadı, kolaysa sen yap ayrıca. Zaten iyi demiyorum beğenen kullanır bu kadar.
Yani sana kalmadı, kolaysa sen yap ayrıca. Zaten iyi demiyorum beğenen kullanır bu kadar.
O arkadasin butun mesajlari negatif hava içeriyor.
Güzel bir iş için çalışıp sunum hazırlayacaksanız her türlü eleştiriye açık olmanız gerekir.
Harbiden hocam Windows 7 Ultra'cı arkadaş olabilir mi acaba?
Herkese açık bir platformda bir tasarım paylaşıyorsan bana da kalır ve eleştiririm.Yani sana kalmadı, kolaysa sen yap ayrıca. Zaten iyi demiyorum beğenen kullanır bu kadar.
Değilim merak etme.Harbiden hocam Windows 7 Ultra'cı arkadaş olabilir mi acaba?
Sanmıyorum.Dediğim o değil. Tartışma yaratmadan istediğiniz eleştiriyi yapabilirsin. Eleştiriye her zaman açık bir insanım.
Size nasıl göründüğümü bilmiyorum ancak hem burada hem de Technopat da her zaman eleştiriyi savunan biriyim. Hala fikriniz değişmediyse yapacak bir şeyim yok.
Kusur yok.Ben size tartışma yaratacak bir mesajınız var demedim. Siz ona oda size cevap verirse konu çorba olur ve tartışmaya sebebiyet verir. Konunun kilitlenmesine kadar gider. Burada her zaman haklının yanındayım sizin eleştirinize @Silinen üye hocam biraz sert çıkışmış. Kusurumuza bakmayın.