Öncelikle physic ve Windows 7 kullanıcısına söylüyorum ben sizle rakip değilim işletim sistemi yarıştırmıyoruz size Windows 7'nin starting Windows sorunu hakkında bilgi vermek istiyorum UEFI olarak Windows 7 de bu starting Windows adlı sorunu göz ardı etmeyin bence kolay gelsin. Başarılar

Teşekkür ederim kendi adıma zaten sana düşman falan değiliz. İşletim Sistemi'de yarıştırmıyoruz sadece bazı arkadaşlar senin attıklarını atıyor bu kadar. Alınma. Sana da projende başarılar bu sefer başarılı olur umarım ve bir daha bence illegal yollara bulaşma.

Öncelikle physic ve Windows 7 kullanıcısına söylüyorum ben sizle rakip değilim işletim sistemi yarıştırmıyoruz.

Kendinizi ultracı olarak tanıtıyorsunuz, eğer öyleyse Instagram hikayenizde neden bize karşı olan şeyler söylüyorsunuz?

Windows 7 de bu starting Windows adlı sorunu göz ardı etmeyin bence.

O sorun Windows 7'nin UEFI desteğinin sıkıntılı olmasından kaynaklanıyor. Çözülmesi izin gerekeni yapacağız.

Teşekkürler.

Windows 7 kullanıcısı Discord varsa Discord üzerinden detaylı görüşebiliriz benim de az çok karşılaştığım sorunları size söylemek isterim doğrusu.

Kendinizi ultracı olarak tanıtıyorsunuz, eğer öyleyse Instagram hikayenizde neden bize karşı olan şeyler söylüyorsunuz?

O sorun Windows 7'nin UEFI desteğinin sıkıntılı olmasından kaynaklanıyor. Çözülmesi izin gerekeni yapacağız.

Teşekkürler.
Aslında zaten CSM'yi aktif edince Windows 7 çalışıyor ancak bu da sanırım UEFI'yi devre dışı bırakıyor gibi bir şey geçici çözüm olarak kullanılabilir.

Windows 7 kullanıcısı Discord varsa Discord üzerinden detaylı görüşebiliriz benim de az çok karşılaştığım sorunları size söylemek isterim doğrusu.
Benle değil @Physic ile görüş. Projenin başı ben değilim.

Teşekkürler.

Ya şu UEFI sorunu 8.1 değil de 7 de çözülseydi işler daha iyi gidecekti.

Bak böyle insanlar olunca bana diyorsunuz neden hakaret ediyorsunuz diye. @Silinen üye

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam insanlar size sinirli olduklarından yapıyorlar böyle, biraz da dalga geçiyorlar isterseniz bir özür dileyin bunun hakkında o zaman belki sosyal sizi affeder. Ve her şeyde lütfen beni etiketlemeyin garip oluyorum.
Ya şu UEFI sorunu 8.1 değil de 7 de çözülseydi işler daha iyi gidecekti.

Bak böyle insanlar olunca bana diyorsunuz neden hakaret ediyorsunuz diye. @Silinen üye