Uzattınız meseleyi bence benlik bir şey yok haklısınız

Emin misin? Niye yapamadığın, başarısız olduğun bir işletim sistemini insanlara sattın? Yapsaydın hadi yine eyvallah ama yapamamıştın ve biz sana dediğimizde uyardığımızda özür bile dilemedin. Küçücük bir çocuk bile yardım istedi bizden. Hiç alınma ama senlik bir şey var.

Hayır, bu yaptıklarınızdan sonra sizinle iletişime geçmem buradakilere hakaret olur. Şu anki ekibimiz ile devam edeceğiz.
Bence de, maalesef ben de geçmem. @Windows 7

Ne oldu? Bir anda yumuşamışsınız. Bizden affetmemizi beklemeyin. Sosyaldeki üyelere ettiğiniz hakaretler, tehditler unutulmayacak!

Yumuşak kötü bir şey mi dostum? Sadece soru sordum ya evet.

Hayır, bu yaptıklarınızdan sonra sizinle iletişime geçmem buradakilere hakaret olur. Şu anki ekibimiz ile devam edeceğiz.

Ben sizinle ekip olacağım demedim siz bilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tabii ya, insanları dolandıran, insanlara küfür eden, eleştirdiğimiz taktirde bizi hesabından banlayan, sosyaldeki üyelere "siz daha dünkü çocuksunuz" diyen ve "panelci arkadaşım var, içinizden geçer" diyen sen değilsin zaten değil mi? Kusura bakma affetmeyeceğiz.

Tabii ya, insanları dolandıran, insanlara küfür eden, eleştirdiğimiz taktirde bizi hesabından banlayan, sosyaldeki üyelere "siz daha dünkü çocuksunuz" diyen ve "panelci arkadaşım var, içinizden geçer" diyen sen değilsin zaten değil mi? Kusura bakma affetmeyeceğiz.
Affetmeni isteyen olmadı racon kesmeyi bırak sende

Affetmeni isteyen olmadı racon kesmeyi bırak sende
Ya bak sana tek bir soru soracağım dürüstçe ve saygılı bir şekilde cevap ver. Çalışmadığını bildiğin bir sistemi niye pazarladın? Ve biz seni uyardık yasal değil diye ona rağmen niye bunu pazarladın? Ve hiç vicdan azabı çekiyor musun? İnsanca sordum, sen de insanca cevaplarsın bence;)