Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

Hakareti pyhsice etmedim.

Belli ki, hatanı anlamışsın. Tabii şu an gerçekten o kişi isen. Racon kesmiyorum sadece size çok sinirliyim. Instagram hesabınızdan tüm mağdurlar için özür dilediğiniz hakkında hikaye paylaşın, o zaman görüşlerim değişebilir.

İfadeler: 683
Hay hay efendim ama ultra tam sürüm çıktığında o mağduriyetleri gidermiş olacağım içiniz rahat olsun tamamen ücretsiz olcak

Valla reis bende bilmiyorum beni taklit etmiş olabilir

Hay hay efendim ama Ultra tam sürüm çıktığında o mağduriyetleri gider miş olacağım içiniz rahat olsun tamamen ücretsiz olacak

Vallahi reis bende bilmiyorum beni taklit etmiş olabilir

O zaman o adamlara, (Windows 7 ultra sözde betayı alan adamlara) paralarını geri vereceksin. Bu bildiğin dolandırıcılığa giriyor parayı aldın şimdi ücretsiz veriyorsun oluyor mu böyle?

O zaman o adamlara, Windows 7 ultra sözde betayı alan adamlara paralarını geri vereceksin. Bu bildiğin dolandırıcılığa giriyor parayı aldın şimdi ücretsiz veriyorsun oluyor mu böyle?
Ben destek amaçlı ücretli olacağını söylemiştim reis hemde kimin alıp almadığını bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…