Belli ki, hatanı anlamışsın. Tabii şu an gerçekten o kişi isen. Racon kesmiyorum sadece size çok sinirliyim. Instagram hesabınızdan tüm mağdurlar için özür dilediğiniz hakkında hikaye paylaşın, o zaman görüşlerim değişebilir.
Belli ki, hatanı anlamışsın. Tabii şu an gerçekten o kişi isen. Racon kesmiyorum sadece size çok sinirliyim. Instagram hesabınızdan tüm mağdurlar için özür dilediğiniz hakkında hikaye paylaşın, o zaman görüşlerim değişebilir.
O zaman o adamlara, (Windows 7 ultra sözde betayı alan adamlara) paralarını geri vereceksin. Bu bildiğin dolandırıcılığa giriyor parayı aldın şimdi ücretsiz veriyorsun oluyor mu böyle?
O zaman o adamlara, Windows 7 ultra sözde betayı alan adamlara paralarını geri vereceksin. Bu bildiğin dolandırıcılığa giriyor parayı aldın şimdi ücretsiz veriyorsun oluyor mu böyle?