Dosyalar hazırsa, ve kullanıcı tıklayacaksa yardımcı olabilirim.

Dosyalar hazır ve ISO'ya entegre etmem gerekiyor.

Yani Windows'u kurup üstüne program kurar gibi kurmak.

Mantıklı hocam. Setup haline getirirsem işim kolaylaşıyor.

Setup haline getirdim hocam. NTLite ile hemen entegre ediyorum.

güncelleme

Kernel yapımcısı arkadaş, yakında kernel in yeni ve daha sorunsuz bir sürümünü yayına süreceğini ve onu beklememin daha iyi olduğunu söyledi. Bende sıkıntılı bir sürüm çıkarmaktansa, daha sorunsuz bir sürümü beklemek daha mantıklı geliyor. Bu biraz çıkış tarihini ertelesede Windows 7 Ultra gibi sorunlu bir sistem çıkarmak istemiyorum. Yaptık mı tam yapalım.

Son düzenleme:
Dosyalar hazır ve ISO'ya entegre etmem gerekiyor.

Mantıklı hocam. Setup haline getirirsem işim kolaylaşıyor.

Setup haline getirdim hocam. NTLite ile hemen entegre ediyorum.

güncelleme

Kernel yapımcısı arkadaş, yakında kernel in yeni ve daha sorunsuz bir sürümünü yayına süreceğini ve onu beklememin daha iyi olduğunu söyledi. Bende sıkıntılı bir sürüm çıkarmaktansa, daha sorunsuz bir sürümü beklemek daha mantıklı geliyor. Bu biraz çıkış tarihini ertelesede Windows 7 Ultra gibi sorunlu bir sistem çıkarmak istemiyorum. Yaptık mı tam yapalım.
Hocam test için şu anki sürümü veya setup dosyasını paylaşabilirsiniz bence.

Kurulum aşamasını güzelleştirmek gerekliyse yardımcı olabilirim.

Hocam şu anda install.wim'e gerekli kernel dosyaları eklenmesi lazım. Kurulum aşaması güzel olursa süper olur. Daha önce çok ilgilenemedim bu konularla. Az tecrübem olsa da fazla bilgiye sahip değilim bu Windows ISO modlamakla ilgili.

Hocam şu anda install.wim'e gerekli kernel dosyaları eklenmesi lazım. Kurulum aşaması güzel olursa süper olur. Daha önce çok ilgilenemedim bu konularla. Az tecrübem olsa da fazla bilgiye sahip değilim bu Windows ISO modlamakla ilgili.

Hocam dosyaları atın wim modlayıp atarım ISO'yu.

Hocam ISO'yu yükledikten sonra esu vs. yaptınız mı?

Evet onlar var içinde. Son güncellemeler yüklü.

Hocam dosyaları atın wim modlayıp atarım ISO'yu.

Olur hocam.

ISO dosyası: Windows 7 Multiple Editions (Updated To 2020-01 v3) : k4sum1 : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive

Kernel: Windows_7_Extended_Kernel_v4_2024-01-28.7z

Kerneli install.bat ile kuruyoruz değil mi?

Evet, install.bat hallediyor. Kernelin bu sürümünde bazı programlar hala çalışmıyor. Yapımcı, Discord sunucusunda v5'i beklememi söyledi. Gerekli şeyler halledilmesi icin. Ben o kerneli paylaşırım yine.