Physic
Üstün
Hocam yaklaşık 1 saat falan bekleyin güzel bir duvar kâğıdı yapacağım.
Beklemedeyiz hocam. Şimdiden güzel olacağını hissediyorum.
Hocam yaklaşık 1 saat falan bekleyin güzel bir duvar kâğıdı yapacağım.
Hocam yapınca beni de etiketlerseniz çok sevinirim.Hocam yaklaşık 1 saat falan bekleyin güzel bir duvar kağıdı yapacağım.
Yazı fontu olarak microsoft yahei gibi bir şey kullanmayı ve aynen böyle küçük sağ tarafta duracak yazılar ayarlamayı düşünüyorum siz bana istediğiniz duvar kağıdını atın sadece. Onun üstünde yapayım çalışma.Hocam yaklaşık 1 saat falan bekleyin güzel bir duvar kağıdı yapacağım.
Hocam yaklaşık 1 saat falan bekleyin güzel bir duvar kağıdı yapacağım.
Siz istediğiniz gibi yapın hocam. Zaten güzel bir çalışma yapacağınıza eminim.Yazı fontu olarak microsoft yahei gibi bir şey kullanmayı ve aynen böyle küçük sağ tarafta duracak yazılar ayarlamayı düşünüyorum siz bana istediğiniz duvar kağıdını atın sadece. Onun üstünde yapayım çalışma.
Hocalarım tema normal windows 7 gibi mi olsun yoksa farklı mı? Ve ingilizce mi olacak yazılar? @Physic @3881
Hocalarım şimdi aklıma geldi yazıları şeffaf yapsam daha güzel olur bence.
Hocalarım birkaç resim buldum hangisine yapayım?Siz istediğiniz gibi yapın hocam. Zaten güzel bir çalışma yapacağınıza eminim.
Bence bunlar.
1. ve 2. resimler daha iyi gibi geldi bana.
Bence balık kesinlikle iyi.
Ona da bakacağım ben insanlar nostalji havasını hissetsinler diye dedim.Hocam daha böyle Windows 11 havası bir temada olabilir.
Ona da bakacağım ben insanlar nostalji havasını hissetsinler diye dedim.