Hay hay efendim ama ultra tam sürüm çıktığında o mağduriyetleri gidermiş olacağım içiniz rahat olsun tamamen ücretsiz olcak

Valla reis bende bilmiyorum beni taklit etmiş olabilir
Bu arada sen beta beta diyorsun ama ne ürünün açıklamasında ne ürünün içinde beta olduğuna dair bir kanıt yok. E nasıl beta bu o zaman sonradan mı oldu beta?

Bu arada sen beta beta diyorsun ama ne ürünün açıklamasında ne ürünün içinde beta olduğuna dair bir kanıt yok. E nasıl beta bu o zaman sonradan mı oldu beta?
Beta sürümümüz çıkmıştır yazdım satışta?
Hesabını takip etmediğimden bilmiyorum ancak Steam çalışmıyormuş bak. Sen o zaman niye Steam çalışıyor diye video attın acayip merak ediyorum.
Reis valorant yüklediğini söyleyen oldu Steam açılıyordu ama

Beta sürümümüz çıkmıştır yazdım satışta?

Reis Valorant yüklediğini söyleyen oldu Steam açılıyordu ama

Steam normal Windows 7'de de açılıyor hatta oynanıyor bile. Ama senin sistemde bağlantı problemi oluyor. İnsan yaptığı sistemi denemez mi be kardeşim? Hayır madem paraya ihtiyacın vardı sen niye gidip illegal yollara bulaşıyorsun desene benim paraya ihtiyacım var diye. Küçücük çocuklar bile almış bu sistemi parasını biriktirip hem de, hiç vicdan acabı çekiyor musun?

Geçmiş olsun kardeşim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam normal Windows 7'de de açılıyor hatta oynanıyor bile. Ama senin sistemde bağlantı problemi oluyor. İnsan yaptığı sistemi denemez mi be kardeşim? Hayır madem paraya ihtiyacın vardı sen niye gidip illegal yollara bulaşıyorsun desene benim paraya ihtiyacım var diye. Küçücük çocuklar bile almış bu sistemi parasını biriktirip hem de, hiç vicdan azabı çekiyor musun?

Geçmiş olsun kardeşim.
Paraya ihtiyacım var demedim hem de deneyip koydum siteye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis Valorant yüklediğini söyleyen oldu Steam açılıyordu ama.

Bu arada burada şunu belirteyim şu anki konudan bağımsız ama. Steam hala Windows 7'de çalışır durumda kernelsiz bile.

Maalesef, çoktan dosya siber suçlarla mücadele hakkında çalışan birimlere iletildi. İtemsatış üzerinde de bir sürü dolandırıcılık şikayetin var. Bir de üstüne Microsoft hakkında inceleme başlatmış, destek ile konuşurken söylemişlerdi.