Eki Görüntüle 26946
Özlemişim Windows 7'yi. Kernel doğru olunca Steam sıkıntı da çıkarmıyor.
Hocalarım karışıklık yaratmasın bu ekran görüntüsü. Ben kerneli değişmiş bir ISO dosyası indirdim. Daha Techolay'ın projesi bitmedi.
Eki Görüntüle 26946
Özlemişim Windows 7'yi. Kernel doğru olunca Steam sıkıntı da çıkarmıyor.
Nerede?Hocalarım karışıklık yaratmasın bu ekran görüntüsü. Ben kerneli değişmiş bir ISO dosyası indirdim. Daha Techolay'ın projesi bitmedi.
www.fullprogramlarindir.net
Windows 7 Home Premium İndir - 2024 SP1 - Türkçe 32-64 Bit
Windows 7 Home Premium Tam İndir Güncellediği, stabil formatlık iso win 7 home güncel dvd usb Windows 7 Home Premiumwww.fullprogramlarindir.net
Hocam ISO'nun linki bu mu? Sanal makinede denemek isterim.
Hocam UEFI ve .ISO ile yardım edeyim diyorum.Tüm uygulamaların desteğinin olması imkansız. Valorant açılması zor diye biliyorum ancak umarım yapabiliriz.
Emojideki bayrak Liberya bayrağı. Ama yorumda bir hata yok.
VxKex ile Rockstar Launcher çalışıyor.Heyecanla bekliyorum. Umarım tüm uygulamaların desteği olur. Valorant, LoL ve Rockstar Games oyunları açılsa tadından yenmez. Böylece Windows 10 ve üstüne mahkum bırakılmak zorunda kalmayız.
r/frutigeraero'da "icon" diye aratırsanız bir sürü aero-stili ikon bulabiliyorsunuz, bende oradan aldım.
USB görmedi7 mi istiyorsun 10 mu?
10 indirme kısmında var.
7 için düz ISO:
Windows 7 Ultimate 32/64 bit ISO dosyası
Sorularınız için yeni konu açınız. Link kırık ise lütfen sol alttaki rapor kısmından bildirin. Dosya arşiv şeklinde paylaşılmıştır. ISO dosyasını indirilen arşivden çıkartın. Şifre: technopat HASH doğrulama nasıl yapılır? Orijinal dosyadır. Emin olamayanlar dosyanın HASH değerlerini...www.technopat.net